Šta je novo?

Windows - Delayed Write Failed

linuxoid

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2005
Poena
304
Problem:

Da li vam se ovo nekad desilo?

37930457zh4.jpg

Problem se manifestuje tako da kada prebacim neki fajl na particiju drugog hard diska, izgubi se nepovratno. Skenirao sam disk i sve je uredu. Jedino nisam probao da ga formatiram, ali to bi bio zaista poduhvat, jer ne znam gde bih sa 300gb podataka, a da režem na diskove, nije mi baš do toga. Da imam linux, (trenutno ga nemam) ovo se nikada ne bi desilo!!! Voleo bih da mi pomognete da rešim ovaj problem. U slučaju da nisam nešto napisao, a potrebno je kao neko možda pitanje ili pod pitanje - recite.

Da imam linux, (trenutno ga nemam) ovo se nikada ne bi desilo!!! Voleo bih da mi pomognete da rešim ovaj problem. U slučaju da nisam nešto napisao, a potrebno je kao neko možda pitanje ili pod pitanje - recite.

Jesi skenirao HDD iz windowsa scandiskom ili si ga testirao baš programom za testiranje koji možeš da skineš sa sajta proizvođača?

Ako nisi, skini taj program (na Hiren's Boot CDu se nalazi kolekcija svih programa za testiranje trenutno aktuelnih HDDova) i istestiraj HDD. Meni ovo izgleda kao hw problem.

A, btw, isto bi ti se desilo i pod Linuxom...

Jesi skenirao HDD iz windowsa scandiskom ili si ga testirao baš programom za testiranje koji možeš da skineš sa sajta proizvođača?

Ako nisi, skini taj program (na Hiren's Boot CDu se nalazi kolekcija svih programa za testiranje trenutno aktuelnih HDDova) i istestiraj HDD. Meni ovo izgleda kao hw problem.

A, btw, isto bi ti se desilo i pod Linuxom...

Hvala na brzom odgovoru. Skenirao sam ga iz windows-a. Sa Multi Boot Utils sam probao isto da prebacujem fajlove i isti simptomi. U toku dana ću da ga skeniram. Javljam se kasnije, pozdrav!

Proveri da li ti ATA/SATA kontroler ne pravi problem.

Takodje proveri i Paging file, dal ti je 1.5x kolicina rama, ili nesto drugo nije po default-u

Takodje proveri i Paging file, dal ti je 1.5x kolicina rama, ili nesto drugo nije po default-u

Hvala svima na komentarima. Hard disk je imao oštećenja (bad sectors). Morao sam ipak da formatiram. Baš sam se namučio i imao problema :wall:

Imam jedno pitanje kada je page file u pitanju. Imam 767mb memorije, koliko da stavim u one dve kockice? Initial size i maximum size, hvala.

Hvala svima na komentarima. Hard disk je imao oštećenja (bad sectors). Morao sam ipak da formatiram. Baš sam se namučio i imao problema :wall:

Imam jedno pitanje kada je page file u pitanju. Imam 767mb memorije, koliko da stavim u one dve kockice? Initial size i maximum size, hvala.

Imas negde pri dnu te kartice opciju tipa "recommended size" i "current size", pa prepisi tu iz kolone "recommended" u obe te kockice..

Ja imam ovakav problem sa externim 3.5 hard diskom. Napaja se preko jednog USB kabla, i na nekim racunarima kada krenem da kopiram dobijem ovaj error. Formatiranja nisu pomogla.

Nazad
Vrh Dno