Šta je novo?

Windows cannot access the specified...SP2

• Začetnik teme Začetnik teme MaxXx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Imam problem sa WinXp+sp2. Kada pokrenem fajl izbaci mi poruku "Windows cannot access the specified device, path or file.
You may not have the appropriate permissions to access the item."
, inace u safe modu sve radi kako treba i normalno pokrecem fajl.
Jos da kazem da je u safe modu ikonica normalna, kako i treba da bude, dok je u "normal" modu ona plava dos ikonica.
Jel imao neko slicni problem i kako ga resiti? :wave:

Ajde pojasni malo.

1. Explorer->Tools->Folder Options->View-> otkaci use Simple File Sharing
2. Desni klik na doticni fajl->Properties->Security->Advanced->Owner-> i izaberes Administrators. Tako si preuzeo vlasnistvo, kasnije u security tab-u mozes sebi dodavati permisije, najbolje postavi sve na full control!

Ne postoji Security, samo General, Program, Font, Memory, Screen, Misc i Compatibility. Probaj na bilo koji dos fajl da ides na Properties i videces sta se meni desava.

Jel izgledam ko neki *****? Iskljucio sam nije do toga, pre bih rekao da je do polisa i njihovih podesavanja. Takodje, da bi ti se pojavio Security kad iskljucis s.f.s. potrebno je da imas ntfs, a meni je fat32. Vidim da nema nista bez reinstalacije sistema, jer izgleda niko nema resenje.

pozdrav

Ma ne nerviram se sve je ok, pala je reinstalacija i sa "prepametnog" SP2 sam se vratio na SP1 i sada je sve u redu. Hvala u svakom slucaju na pomoci.

btw nisi ostavio mail 😀

Nazad
Vrh Dno