Šta je novo?

Windows BSOD

nidza998

Cenjen
Učlanjen(a)
01.03.2013
Poena
169
Hitno mi treba pomoc.Imam Asus p5kc plocu , 6gb ddr2, intel e3300 i tokom instalacije windowsa izbaci mi onu plavu sliku tj bsod.Ljudi su mi rekli da prebacim u ahci mode ali nema u biosu , ima samo ide , jer zna neko kako da resim problem ?

Ta ploca nema ahci, iskljuci J-Micron.. u jednom postu tvom sam video da si imao na njoj 8gb ddr3, na koju foru?

Poslednja izmena:
Ne znam kakav ti BSOD izbacuje, ali probaj pa ces videti.

ok inace ono za ram ddr3 sam pogresio.Imao sam ddr2 8gb pa sam smatrao da je mnogo i prodao sam jedan modul od 2gb

Pitam, jer sam hteo da stavim 2x4gb ddr3 kod mene, ali svuda kazu da je 2x2 max.

ej nece kada stavim disable kaze reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and pess a key

Pa preko cega radis boot, CD ili Flash? Podesi u biosu.

Edit: imam vec poslednju verziju biosa 1203.

Poslednja izmena:
kada iskljucim j-micron ne prepoznaje cd rom i nemogu da stavim first boot

Ja sam imao tu ploču sada je kod drugara sa e7300. Ona ima mogućnost za i ddr2 i ddr3 memoriju. Nikakvih problema nema. Samo treba podesiti frekfenciju memorije. Iako je mem na 1066 mhz ne može raditi na toj frekfenci smo oko 800mhz ili nešto više zavisi od overcloka i podešavanja.

dobro covece ja nisam pitao za memorije nego ako neko zna resenje za ovo.

Analayzer je podelio iskustva sa pomenutom plocom, i dao neke korisne informacije, ne vidim u cemu je problem sa tim?

Edit: Covek je na vreme shvatio i presao na pravu stvar Asus Croshair IV Formula ;)

Poslednja izmena:
lol pa i ovo je dobra ploca kad je izasla a vec je imala podrsku i ddr2 i ddr3 i ostale funkcije

Klasicna combo ploca, jedino sto podrzava sve matore Quad porcesore za podnozje 775. Inace defektan lan, i losa naponska-los oc.

Nazad
Vrh Dno