Šta je novo?

Windows Blinds???

Tom

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
koju verziju koristite??? i da li je besplatna??
ako nije kako ste je krekovali...
i jos nesto. koliko sam ulovio po netu microsoft je valjda potpisao sa firmom koja pravi dotican program - tako da je Win Blinds integrisan u XP????
poz

...i ja jos nisam pronasao pristojan skin...mada ukusi su razliciti :p
Kao da se dizajneri izivljavaju ko ce da napravi vece ludilo i sarenis.Mada, meni je i Luna pocela da bode oci...ako uskoro neko ne napravi nesto elegantno i jednostavno za ozbiljniju profi upotrebu, ja se vracam na Classic View :(

Koje ste vi lozaje... Meni je WB samo pobrljao sistem i naveo me na jos jedno ghostovanje...

Window Blinds je bez veze. Samo brljavi, jer koristi neki sopstveni format skinova. Jednostavno ubrlja kad-tad.
Prava stvar je Style XP. Niti jede rasurse, samo hakuje sistemske dll-ove (jer XP već ima svoj engine za skinove) tako da učitavaju sve skinove, a ne samo MS-ove (tzv. digitaly signed).
Posle instalacije Style XP-ja lepo se koriste skinovi u sistemskom formatu i radi bez greške. Skinovi su na www.themexp.org i nema ih baš mnogo kao za WBlinds, ali...

Novije verzije StyleXP zahtevaju registraciju, ali sam ja okačio kod mene na sajt jednu od prvih verzija koja je svega stotinak kb i ne zahteva registraciju. Takođe nema interfejs već se sve temice kopiraju u Windows/Resources/Themes i koriste preko display properties. Ništa gore nego kada vidim da mi WB doda tastere po Display properties sa linkovima ka njihovom sajtu i sl...

PS: Ni ja nisam našao još uvek temicu koja mi se 100% sviđa. Koristim originalnu MS-ovu temu pod nazivom Watercolor koja je isčupana iz jedne od prvih beta WinXP Whistler...

Ko ti kriv Max kad koristis ME... :) Znam, znam... :)

Koristim WB pod Win98, ne pod XP. Radi lepo, kadgod se malo zabrljavi, ali to resava reload current skin. Koristim ga pre svega zbog WbWinMenu opcije - natrpas sortkate koji se pojavljuju na klik na jedno dugme u doticni meni i komotno mozes da zaboravis na Start-Programs-... A jos i lepo izgleda :)

delimir je napisao(la):
Novije verzije StyleXP zahtevaju registraciju, ali sam ja okačio kod mene na sajt jednu od prvih verzija koja je svega stotinak kb i ne zahteva registraciju.
Pa to je sjajno samo sto ti ne radi link za download bas za njega...(ostali dl linkovi rade) :mad:
Ajd, vidi malo u cemu je problem, jer crackova za novije verzije nema nigde...

Radi...Verovatno je preopterećenje servera ili sl. bilo kada si probao. Evo sada sam ga skinuo. Ako neće ponovo pošalji mail na [email protected] pa ću da ti ga pošaljem.

Ashley je napisao(la):
Ko ti kriv Max kad koristis ME... :) Znam, znam... :)

Koristim WB pod Win98, ne pod XP. Radi lepo, kadgod se malo zabrljavi, ali to resava reload current skin. Koristim ga pre svega zbog WbWinMenu opcije - natrpas sortkate koji se pojavljuju na klik na jedno dugme u doticni meni i komotno mozes da zaboravis na Start-Programs-... A jos i lepo izgleda :)

Auuuu, cime se ti odusevljavas... Jesi li probao litestep? Ja sam ME tako zbudzio da vise ne lici na windows, i svako ko dodje pita sta sad da radi, a ja se fenomenalno snalazim, sve je pristupacno i jednostavno. Doduse, sad sam vise u "default" XPu, ali stoji mi i taj ME na drugoj particiji.

Vrh Dno