ProMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.02.2011
- Poena
- 525
Pa ako tako bude, ima M$ da debelo udari glavom o zid:
1. nece uopste biti prihvacen na trzistu
2. ima da snizavaju cene ko ludi kad vide da nejde prodaja
3. Bill Gates se vraca u M$ da vidi ko je lud
🙂
Vi zaboravljate da postoji civilizacija i izvan ove nase Srbije.. Zasto je npr apple macbook popularan pored visoke cene.. Ima FIRMU koja stoji iza njega, kvalitetno je odradnjen i ima software firme koja ga pravi i koji je u potpunosti usaglasen sa onim sto uredjaj hardverski nudi..
Ista prica je i sa surface-om.. Govori se o kvalitetnoj izradi, win8 bi trebao lepo da radi, nzm zasto ga ljudi ne bi kupili..
Ja sam vec rekao da cekam Lumiu 920, a ako se pokaze kao dobra, tj ako se taj sam software pokaze kao dobar, ne vidim razlog zasto bi uzeo android tablet? Dovoljno ti je da uzmes bilo koji WP7 telefon i prodjes par puta kroz meni i vratis se nazad.. Polako ljudi uocavaju da nije sve u quad core-u silnim ram memorijama, naravno zavisi i od toga dosta, ali mi je neshvatljivo da jedan HD7 sa vremesnim hardware-om radi brze od S2, npr.. Zbog toga bi ja rado sa androida presao na win (WP)..
Android jeste napravio veliki pomak sa JB, stvarno radi osetno brze, ali ga i dalje ubija to sto je otvorena platforma, umesto da se uvedu standardi kao kod MS..