Šta je novo?

Windows 8 pomoc!

Djoxy04

Cenjen
Učlanjen(a)
06.10.2013
Poena
169
Kupio sam laptop pre nekih mesec dana,neko mi je hakovao nalog na steam i odmah sam se uspanicio da mi je neko podvalio keylogger ili nesto slicno. Mada znam nisam ulazio na neke sumnjive linkove , jedino ako moze preko filmovizije ili filmovite da udju neki takvi virusi jer sam cesto gledao filmove. Onda sam krenuo da reinstaliram windows ,posto lap top nema cd-rom nekako sam se snasao da butujem windows na flesku . Posto nisam imao windows 8, hteo sam da intaliram windows 7 . Formatiram particije i oznacim particiju gde da se instalira windows kad opcija next zatamljena i ne moze da se klikne. Ne znam sta da radim sad , hard disk je formatiran i nemam nista. Mozda trebam da probam da instaliram windows 8 . trazio sam preko interneta ali nigde nisam mogao da nadjem instalaciju za windows 8 . Ako neko zna gde mogu da skinem windows 8 ili da je imao slican problem pa da resimo to nekako . Malo je duzi tekst , izvinite zbog toga.

Oznaka lap topa je Satellite L50 - B - 2R
Marka Toshiba

Winsows 8.1 bio ti je instaliran kao UEFI a ta particja je GPT mora da ozbrises celi HDD preko konzole u windows 7 repair tool i da ga napravi kao MBR ili da spustis rufus i da napravis usb kao UEFI samo mora tad da instaliras ili Professenal ili Enterprase, daz ne radi kad je particija GPT pa moraces sa Kms da ga aktiviras

Hvala puno! Prvi put radim reinstalaciju preko osmice pa mi je ovo nesto novo. Hvala ti jos jednom .

Nazad
Vrh Dno