Šta je novo?

Windows 8 i SSD nestali fajlovi

RisBo

Slavan
Učlanjen(a)
24.09.2007
Poena
320
Prebacivao sam od drugara fajlove na moj ssd ( sistemski ) i normalno prepoznao kod njega u racunaru ssd i prekopirao fajlove. Kada sam ga prikljucio nazad u moj racunar tih fajlova nema. Prikazuje da je ssd pun ali fajlovi su nevidljivi. Proverio sam hidden files nije to.
Kada iz explorera udjem u particiju i selektujem sve u njoj ima 44gb zauzeto od 120gb a u My Computer prikazuje 99gb zauzeto. Windows hidden fajlovi ne zauzimaju ni 10gb.
Jel mogu da se oprostim od fajlova i moram format ili je moguce nekako ih prikazati ?

Pa ako si prebacio sve fajlove kod drugara i sada te zeza slobodno formatiraj SSD i ako posle toga sve bude OK vrati podatke od drugara na svoj HD. A zasto je prvo kod tebe radio, pa je kod drugara radio pa kod tebe ne radi onda su u pitanju mali gremlini. :) :)

A jesi li proverio System Volume Information folder?:) Njega ne moze kroz neki Explorer-type program da vidis ako ne izmenis permissions prvo. Tekso da ce tu biti 50GB, ali deo mozda.
Pre bih preporucio chkdsk /r na taj disk, pusti restart (morace), pa vidi sta javi kad proverava.

Vrh Dno