Kritika
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.02.2010
- Poena
- 320
U čemu je razlika između crack ili key generator ili scamKoliko sam mogao da pročitam, u ovoj temi, niko nije ni aludirao a kamo li spomenuo crack ili key generator. Ako se Win 8 skida sa zvaničnog sajta, i ako MS daje, šalje ključ na mail šta je tu nelegalno?
Nemam pasulj da znam šta drug član nije izneo, zato sam i postavio pitanje da li legalnost zasniva na nečemu što nije navedenoAko možeš, objasni šta član Analayzer nije izneo.
Bez možda, M$ nebi bio to što jeste i na mestu gde jeste da nije bilo nelegalnih kopija. Nije ovo prvi put da se pojavljuje "greška" prilikom licenciranja. Poznata je situacija i da je čiki Bili javno reklamirao piratizovane ključeve.Možda MS ovako popularizuje svoj proizvod.
Ogroman broj korisnika stvara popularnost, dominantnost na tržištu i uvek se tu nađe ovih što znaju da pevaju Miljacka pa potpisuju netrensparantne strateške ugovore uz tutorstvo američkog ambasadora najčešće kao poklon koji primimo osim što kasnije svi mi kroz budžet poklon višestruko ne samo platimo nego pretplatimo