Šta je novo?

Windows 8 besplatno!

Koliko sam mogao da pročitam, u ovoj temi, niko nije ni aludirao a kamo li spomenuo crack ili key generator. Ako se Win 8 skida sa zvaničnog sajta, i ako MS daje, šalje ključ na mail šta je tu nelegalno?
U čemu je razlika između crack ili key generator ili scam

Ako možeš, objasni šta član Analayzer nije izneo.
Nemam pasulj da znam šta drug član nije izneo, zato sam i postavio pitanje da li legalnost zasniva na nečemu što nije navedeno

Možda MS ovako popularizuje svoj proizvod.
Bez možda, M$ nebi bio to što jeste i na mestu gde jeste da nije bilo nelegalnih kopija. Nije ovo prvi put da se pojavljuje "greška" prilikom licenciranja. Poznata je situacija i da je čiki Bili javno reklamirao piratizovane ključeve.
Ogroman broj korisnika stvara popularnost, dominantnost na tržištu i uvek se tu nađe ovih što znaju da pevaju Miljacka pa potpisuju netrensparantne strateške ugovore uz tutorstvo američkog ambasadora najčešće kao poklon koji primimo osim što kasnije svi mi kroz budžet poklon višestruko ne samo platimo nego pretplatimo

Stigao kljuc danas, posle sest dana cini mi se. Uneo sam ga na predvidjeno mesto, Windows nesto muljao, restartovao se i sada imam legalno aktiviran Win8 kome licenca ne istice.

Bravo za Microsoft i jedan Nelson za one one sto su placali 15 evra da bi aktivirali piratski kljuc od sedmice:

Edit: Takodje veliko hvala SeRPeNT-u, dodjem ti 'ladno pivce.

Poslednja izmena:
I ja danas dobih kljuc mada mi se 8-ca ne svidja.Mozda je stavim kao dual boot.

Stigao kljuc danas, posle sest dana cini mi se. Uneo sam ga na predvidjeno mesto, Windows nesto muljao, restartovao se i sada imam legalno aktiviran Win8 kome licenca ne istice.

Bravo za Microsoft i jedan Nelson za one one sto su placali 15 evra da bi aktivirali piratski kljuc od sedmice:

Edit: Takodje veliko hvala SeRPeNT-u, dodjem ti 'ladno pivce.

A koju si verziju windowsa koristio. Ja sam skinuo onu iz prvog posta Enterprize i ne mogu da nadjem opciju add features? Šta sad. Da li instalirati neki drugi win8. Pomoć. Ključ sam dobio.

Win 8 Pro. Uradjena "aktivacija" prethodno koja daje 180 dana fore.

Čitajte i druge poruke a ne samo prvu. Sve je već objašnjeno.

Ne moze sa enerprajz varijantom,dzaba sam je skidao...

Samo ima jedna fora sa tim WMC ključem, neće moći da se koristi više za aktivaciju posle 1. februara 2013. Tako da ako zatreba format, ključ neće moći više da se iskoristi pa ponovnu aktivaciju. Osim naravno ako se ne koristi neka od onih alakti za backup licence aktiviranon win-a.

Naravno. Valjda moze kljuc da se izbunari iz registry-a nekako.

Btw. salio sam se za Nelsona i HA-HA, nadam se da se ne ljutite :)

Stigao mi je ključ posle 3 dana. Aktivacija je prošla O.K. Sada mogu da kažem da sam 100% legalan ;) i igrice i softver

Puno hvala članu SeRPeNT

Poslednja izmena:
Skinuo enterprise verziju sa linka koji je dat u prvom postu. Juce stigao kljuc, danas instalirao i izgleda da su vec patch-ovali, posto iz search-a ne dobijam opciju za dodavanje dodatnih komponenti windows-u :/ Ako neko ima neki workoround neka podeli ;)

Skinuo enterprise verziju sa linka koji je dat u prvom postu. Juce stigao kljuc, danas instalirao i izgleda da su vec patch-ovali, posto iz search-a ne dobijam opciju za dodavanje dodatnih komponenti windows-u :/ Ako neko ima neki workoround neka podeli ;)

Kao što sam već rekao čitajte i ostale poruke u ovoj temi. Ovaj način aktivacije radi samo sa finalnom verzijom Windows 8 Professional. U prvoj poruci je dat link za Windows 8 Enterprise Evaluation. I ne može samo da se unese ključ koji se dobije od Microsofta već mora da se aktivira preko kms servera na 180 dana pa da se unese ključ.

Upravo probah i nece.. retail pro+kms+key koji sam dobio od ms-a. Posle rr i dalje sistem nije aktiviran,kada idem na activate dobijam error code 0xC004C4AA

Microsoft je zakrpio rupu, tako da je od sada pa nadalje ova vrsta zaobilaznice onemogućena.

To znači da ti treba Win 8 Pro aktiviran sa OEM ili retail ključem.

I šta će se destiti kad poželite da reinstalirate Win. Sa tim ključem koji ste dobili će funkcionisati ili nema ništ aod reinstalacije

Ostaje da se vidi. Klasična reinstalacija sa formatom ne dolazi u obzir kao i seoba na drugi komp. Nisam siguran kako rade opcije Refresh i Reset Windows i da li je tu potrebna reaktivacija.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno