>>Najimbecilniji mi je Skype - moze da se koristi i pre login-a. Pa ko jos sedi ispred kompa neulogovan?!
Mozda kad budis tablet/laptop iz sleep moda da uopste ne moras da ga otkljucavas da bi se javio na Skype?
Da li "otkljucavas mobilni" kad se javljas na njega?
Ne vidim problem sa ovim, hteli su da pokazu da developeri imaju vise opcija za lock screen nego sto je to bilo u 8.0...
>>Za pocetak ako zele da ljudi zgotive Start Screen, treba da ga srede da lici na nesto i da daju nogu onome ko je osmislio ceo taj Metro UI. Nek naprave da se skalira pa da bar mozemo da ga smanjimo ako smo na desktopu (nema potrebe da je preko celog ekrana)
Kad na 7 "udjes u start" koristis samo taj deo ekrana, ili radis i sa aplikacijama u pozadini, posto ti smeta da je u fullscreen-u?
Kao boot to desktop "problem". Sta radite kad ukljucite kompjuter? Pa valjda pokrenete neku aplikaciju, ne gledate samo desktop...
Iskreno ako su mi sve precice za aplikacije na Metro-u, logicnije mi je da se on pojavi nego desktop!
Microsoft je uprskao svasta, ali dobar deo komentara su random hate-ovi...
Ima stvari sa Osmicom koje mi bas smetaju...
Ali 4 strane komentara, a bas niko nije spomenuo da se u slucaju da odaberete logovanje sa Microsoftovim nalogom, na bilo koji kompjuter sa W8, imate share-ov Start, aplikacije etc.
Stvarno je super, da ustanete sa jednog racunara, da sednete za drugi (ili cak tablet) i da sve bude isto... I ne mislim na "cloud" tipa DropBox, vec je dosta 3rd party aplikacija bas vezano za Microsoft nalog. Krenete na jednom racunaru i nastavite gde ste stali na drugom.
Necu da kazem da sa W8 sve radi bolje i da je Metro nezaobilazna stvar, ali... Nisam probao, ne znam sta je - ali znam da ne valja