Imam jedan poprilicno nezgodan problem, pa sam snimio to da vidite jer ja sam stvarno ne mogu dokuciti u cemu je stvar. Naime mijenjao sam temu na racunaru odnosno resource fajlove, tema mi se nije svidjela pa sam je obrisao i vratio na obicnu. Nedugo zatim nesto sam cackao po netu i iz cista mira mi se pojavi crni ekran na kojem vidim samo mis. Hajde nema veze restartujem, kad ono opet crn ekran i samo mis. Kontam da li je zbog teme ili cega god, nista mi ne pada na pamet sta da uradim. Na netu trazim rjesenja kad nista, uglavnom sve se svodi da je driver otkazao, a ja sam siguran da nije do toga, a isto sam siguran i da nije to mijenjaja teme jer sam to radio 1m puta do sada. Pokusavao uci u safe mod i nece. Pokusavam da dignem sistem, on mi daje opciju samo da formatiram sve. Zatim u advanced options nadjem par opcija i svaku redom probavao i nista sem system restore ne radi, puknem system restore i izgubim sve programe, ali nema veze. Sad me intresuje sta je dovelo do tog problema, jer posto moram sve programe da ponovo instaliram i sve isto radim, interesuje me koju stvar da zaobilazim, tj. koja je u stanju da pobrka ovo. Ispod je video pa pogledajte. *Zaboravih napomenuti, nije se htio pokrenuti ni task manager niti cmd.*