Šta je novo?

Windows 8.1 download

milan1101

Cenjen
Učlanjen(a)
24.01.2012
Poena
159
Pozz svima!
Uskoro bih sebi trebao dizati sistem pa ako moze link za download navedenog operativnog sistema ?
Bilo bi dobro da je link provjeren cisto da nema nikakvih problema.
Hvala.

Potrazi po internetu en_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2971902 ovo nije piraterija ovo je zvanicni iso microsofta , sad sto su neki torrent sajtovi uploadovali to je druga prica , ako imas MSDN Subscriptions na microsoft sajtu mozes da skines a ako nemas moras sa nekog piratskog sajta...

Potrazi po internetu en_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2971902 ovo nije piraterija ovo je zvanicni iso microsofta , sad sto su neki torrent sajtovi uploadovali to je druga prica , ako imas MSDN Subscriptions na microsoft sajtu mozes da skines a ako nemas moras sa nekog piratskog sajta...

U redu hvala puno na pomoci...

Poslednja izmena:
ubistvo ! ubistvo !!!

Nije piraterija. Neka pogleda da li Digital River drzi i dalje ISO fajlove.

Evo gledao sam na msdn-u, imaju ISO fajlovi za skidanje. Dakle, nije piraterija. Uostalom milan1101 nije tražio serijski broj nego link za download

Evo gledao sam na msdn-u, imaju ISO fajlovi za skidanje. Dakle, nije piraterija. Uostalom milan1101 nije tražio serijski broj nego link za download

Pa druže klošare ja sam se interesovao pre nekog vremena u vezi 8.1 mogao si mi poslati proveren link na PP :D. znam da je ovde piraterija zabranjena kao i reklamiranje piratskih sadržaja ali mi je smešno što se svi prave Ja (Toše) kada ja verujem da velika većina ima instaliran piratski OS. Cenio bih ako bi mi neko porukom na pp adresu bacio neki link sa proverenom osmicom. ako ne možei dobronamerni savet gde bih mogao da je nađem (da li na proverenom sajtu). :D

Meni je ovaj apdejt za 8.1 sistem skroz zeznuo i desktop i laptop cccc

Inače imam legalan sistem, ali ću morati da reinstaliram sistem, pa mi treba Win 8.1 + update ISO...

Dali je ovaj link za W8.1 je cista instalacija, samo sto traje 90 dana bez seriskog broja, posle prestaje da radi?

Kad pise Windows 8.1 Enterprise latest update je to isto cista instalacija ili nadogradnja na neki vec postojeci Windows?

Dali je ovaj link za W8.1 je cista instalacija, samo sto traje 90 dana bez seriskog broja, posle prestaje da radi?

Kad pise Windows 8.1 Enterprise latest update je to isto cista instalacija ili nadogradnja na neki vec postojeci Windows?
Pazi sad, te probne verzije počnu da ispuštaju mogućnosti mogo pre isteka roka od 90 dana, malo malo pa nešto prestane da radi i 10 puta dnevno stavljaju poruke da treba da se activiraju. Skoro normalno rade samo prve 2 - 3 nedelje.

Откад то? Ја на неком харду имам 8.1 и случајно сам јуче приметио да је остало 2 дана до краја па сам реармовао ;) и опет имам 90 дана. Нити је нешто престало да ради нити ме је обавештавао о крају.

Jel imao neko problema sa odzvanjanjem? Kad pricam preko skajpa sa nekim oni cuju sve sto ja cujem. Stavio sam u realteku echo cancellation, ali i dalje se cuje... Inace na win7 je sve normalno radilo...

Nazad
Vrh Dno