Šta je novo?

Windows 7 update se non stop ponavlja

Mare[Bg]

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2007
Poena
330
E ovako, poslednjih nedelju dana imam problem sa windows update-om.
Koristim licencirani windows 7 proffesional.
Problem je sledeći - svaki put kada isključujem računar, on navodno instalira 2 upadate-a, a kada ga uključujem, on konfiguriše windows i čekam svaki put po nekih 5 minuta.
Do sada sam jedno 20 puta ukjlučivao/isključivao računar i uvek isto (iste update-ove instalira). Počelo je užasno da me nervira što moram da čekam preko 5 minuta kada se uključuje. Probao sam da isljučim automatic updates, ali nema razlike.
Ima li neko ideju šta bih mogao da probam?

idi u services i stavi Eindows update na disable.
start/run/services

Proveri da li se vide u listi instaliranih update-a pa ako su tu da ih odatle obrises.

EDIT: A da uradis System Restore

Poslednja izmena:
to se i meni jednom desilo,fora je sto on ne moze da instalira apdejt(e). Tj skinuo je nesto,sto nece da se instalira,i nakon svakog gashenja/restarta on pokusava da ih instalira. Posto je meni tada sistem bio u raspadu,shibnuo sam format. Inace ne znam kako da se resis toga 🙂 probaj sa ccleanerom,ili nekim programcetom,koji brishe downloadovane update (na visti sam to pre koristio,ne mogu da se setim naziva). Posto imas licencirani win7 ne bi bilo preporucljivo da gasis update,ne znam na tebi je odluka 😉

Hvala na odgovorima.

Uspeo sam da rešim problem.
U windows update-u sam sakrio ta 2 update-a (desni klik -> hide) i od tada ne smaraju više. 🙂

A priložio sam i kako izgleda update hisory.

Prilozi

• update.jpg
    update.jpg
    208.9 KB · Pregleda: 66
Nazad
Vrh Dno