Šta je novo?

Windows 7 update problem

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Već neko vreme mi se prijavljuju 2 "important" update-a (Win 7x64 Ultimate)

Security update for Microsoft Office 2007 (KB951550)
Security update for the 2007 Microsoft Office System (KB951944)

recimo mesec dana...

Uvek su tu kada pretraži update, i nikad ne uspeju da se instaliraju, iako pri gašenju sistema stoji da se instalira update 1 od 2, pa 2 od 2 itd. Nakon restarta, ponovo su tu. Takođe, od 27.04. nisam imao ni jedan update (poslednji je bio KB980408 - Update for Microsoft Windows).

MS Office je od podizanja sistema bio samo 2010, x64, dakle uopšte nemam komponente 2007 instalirane.
Googlanjem nisam baš neke rezultate dobio, uglavnom je reč o istom problemu ali kod ljudi koju su imali instaliran Office 2007, i to uglavnom na nekoj Visti.

edit: u update istoriji stoji za poslednjih mesec dana, svaki dan da su oba update-a uspešno instalirana (tako izgledaju stvari kad od posla nemate vremena da čačkate problem)

Interesuje da li je još neko imao problema sa ovim update-ovima. Jezik Win nije menjan.

Poslednja izmena:
Desni klik pa Hide i zavrsi sa njima a sto se tice da od 27.04 nisi imao nijedan to nema nikakve veze. Meni se desilo da 2 meseca nisam imao nijedan pa onda bude!

Pozdrav

Da li neko možda zna o čemu se radi jer mi Windows update ne prikazuje ponuđeni update?

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    37.4 KB · Pregleda: 51
  • sshot-2.jpg
    sshot-2.jpg
    15.5 KB · Pregleda: 46
to se i meni desava kad ne gasim komp dugo, kad restartujem sve bude ok

Upravu si,baš je to upitanju.Nisam ga gasio 17 dana i posle restarta sve ok.:)

Kakva su ti podesavanja kad udjes u Windows Update sa leve strane imas change settings da li je namesteno da instalira automatski ili ne?

Namešteno mi je na "Check for update but let me choose whether to download and install them"

Nazad
Vrh Dno