Šta je novo?

Windows 7 Ultimate - Restart ....... ?

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
Skoro sam kupio Plocu,procesor i memorije..napajanje mi je ostalo staro lc power 550w Green Power...ostale su komponente u potpisu...moze li biti da je napajanje uzrok?Imam instaliran Windows 7 Ultimate i restartuje se vrlo cesto nekad na par dana a nekad i dan za redom...?u Event Viewer-u ispisuje u Critical - Kernel Power ovaj text" The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly." ?ili je mozda losa verzija Windowsa 7 ? evo i slike ....

Prilozi

• Restart Win 7 Ultimate.jpg
    Restart Win 7 Ultimate.jpg
    565 KB · Pregleda: 75
Jesi li prikljucio dodatno napajanje za CPU na plocu? mozda je procesor gladan struje.

Jesi li prikljucio dodatno napajanje za CPU na plocu? mozda je procesor gladan struje.

Da nije prikljucio ne bi se ni upalio;)

@ gordije

Cekaj, ti nisi menjao sistem od kad si kupio nove delove?
Stavi nov OS, vec si izmenjao dosta komponenti(ploca, ram) koje mogu da uticu na stabilnost sistema, uradi novi i sve bi trebalo da radi kako treba....

Da nije prikljucio ne bi se ni upalio;)

@ gordije

Cekaj, ti nisi menjao sistem od kad si kupio nove delove?
Stavi nov OS, vec si izmenjao dosta komponenti(ploca, ram) koje mogu da uticu na stabilnost sistema, uradi novi i sve bi trebalo da radi kako treba....

Naravno da sam insta.novi Win7Utl. a i napisao sam da sam menjao plocu,procesor i memorije .... ali desavaju se restarti...uskoro cu da instaliram drugi win7ult.... ako ne nadjem resenje u skorije vreme.....ali napajanje mi je na prvom mestu za proveru....

Ili ti se nesto pregreva proveri temperature ili je napajanje oslabilo_Ostavi samo 1.stap memorije pa vidi da ne zeza ona,vidi i SMART status HDD-a,Ne verujem da je Win 7 krivac.

Ili ti se nesto pregreva proveri temperature ili je napajanje oslabilo_Ostavi samo 1.stap memorije pa vidi da ne zeza ona,vidi i SMART status HDD-a,Ne verujem da je Win 7 krivac.

Temperature su mi sve na svom mestu... proc - 23, Gpu - 49,HArd Disk 30,MAticna 26 .......

Nazad
Vrh Dno