Šta je novo?

windows 7 ultimate ANTIVIRUS??

ACAS

Cenjen
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poena
169
pozdrav imam od danas windows 7 ultimate, pa me zanima da li neko od vas ima preporuku koji free AV staviti na ovaj windows:)????

Poslednja izmena od urednika:
Avast Free verziju stavi ako nećeš mnogo da se bakćeš sa samim programom.

Jep, zdrav razum ... al za svaki slucaj imam i Kaspersky.

Postoji, zove se mozak.

Koji nije uvek dovoljan.

Evo pre neki dan je bio zaražen jedan sportski forum koji posećujem. Pre godinu dana to je bio slučaj sa sajtom novosadskog dnevnika, zatim nekim sajtom o recetpima koji keva posećuje. A da ne pričam da je dovoljno poneti flešku u obližnju štampariju, možeš biti siguran da će se zaraziti nekim smećem. Naravno uvek postoji zdrav razum, ali on nikada nije dovoljan. To jest ne može se bez AV-a. AV + mozak i rezulzaz je da moj lični računar nije bio zaražen dobrih 5-6 godina :)

ja trenutno koristim Microfost Security Essentials , mogu samo reci da nije losh radi svoj posao

kudtihaex nije uzeo u obzir da moj komp koristi i moja majka,a ona za internet ima vrlo malo znanja,moze da nabaci virus lako,a ja nemogu da instaliram windows svaki drugi dan... Dakle komp koriste i ljudi koji nemaju znanja za it, etc antivirus je potreban..

Hvala kidence, sa hippoa sam bio juce instalirao trial AVG, a ako se nesnadjem za full, instaliracu taj, neznam kako se taj pokazao..

Avast ili Alvira plus ovo što je naveo rAMA i nema problema

Ja imam licenciran McAfee Enterprsie Security Solution na 2 godine, dobio ga na poklon....

Avira + Malwarebytes = meni se odlicno pokazali
Malwarebytes moze da sluzi i samo za povremeno skeniranje, mada kada se registruje ima i realtime protekciju.

A za usb flashice postoji odlicni "USB Disk Security", koji reaguje cim se pomenuti zabodu.

I provereno, sva tri mogu da rade zajedno, bez smetnji.

Poslednja izmena:
USB Disk Security je paralaza od 50 $ a imas besplatan program MCShield koji je neuporedivo bolji, u stvari i ne mogu da se porede.

Pogledaj test sa 6 crva. Sta je nasao UDS, a sta MCS na istoj fleski.

Prilozi

• 66097_99631399_MCS vs. USB DS - Detection_Test_3.jpg
    66097_99631399_MCS vs. USB DS - Detection_Test_3.jpg
    300.5 KB · Pregleda: 97
  • 2.jpg
    2.jpg
    323.5 KB · Pregleda: 86
Poslednja izmena:
Skinuo sam AVG verziju vazi do 2018-te, ok je za sada,jedino je dosadan kad skidam neku igru pa prepoznaje virus u njoj i kada nema virusa.. Bar sam bezbedan:)

Imao si besplatnu verziju Avast ili Aviru koji su kud ikamo bolji programi od AVG-a posebno Avast.
Jos si instalirao krekovanu verziju AVG-a :sceptic:

spock1 ako ti nije problem posalji mi na pm link od tog Avasta? Hvala unapred:)

Avira + Malwarebytes = meni se odlicno pokazali
Malwarebytes moze da sluzi i samo za povremeno skeniranje, mada kada se registruje ima i realtime protekciju.

A za usb flashice postoji odlicni "USB Disk Security", koji reaguje cim se pomenuti zabodu.

I provereno, sva tri mogu da rade zajedno, bez smetnji.

Dodao bih ovome i SUPERAntiSpyware...Koristim komercijalani anti-vir + Malwarebytes i spomenuti Super...3 godine za mene virusi ne postoje ;)

Hvala i tebi maci,prvo cu da instaliram nesto od spock1,deluje kao dobra stvar za komp:)

Cekaj kakve ovo Avire, Avaste, Avete koristite ? :trust::sceptic:
Jel vise niko ne koristi prave AV, kao sto su NOD 32 ili KAV ?!

Ja sam koristio NOD 32 na starom kompu, tj do pre 12 dana:) Bio mi je ok, mada se nesto nerazumem u to, malo mi je smetalo sto usporava windows kad se podize sistem, imao sam XP sp2, Athlon 4000+ dual core, 1 Gb ddr2 i malo drugih programa...

TO je bilo do tvoje masine, ja ni ne primecujem NOD da radi.
Jel iko koristi neki firewall pored ovog uz win7 ?
Pre sam koristio stalno Zone Alarm, ali me je iritiralo stalno iskanje koje kakvih prozora.

Ja koristim firewall sada uz AVG, imam razne zastite, ali probacu aviru.. A cisto teoretski, kako bi radio nod32 na mom novom kompu?? imam win 7 64bit Ultimate..

NOD 32 4.x bi ti radio savresno na toj masini.
Mada dosta znaci kad imas SSD hard, tad stvarno ni ne primecujes antivirus.

Solid State Disc

A ***, znam da je nesto na D . :D

A da mi prevedete to na laicki?? I zasto nijedan komp sto sam video do sada nema takav disk?? Da li ga ima neko od vas?

Vrh Dno