Šta je novo?

Windows 7 tableti kod nas?

HAD~

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2011
Poena
245
Ima li kod nas i gde da se kupe win 7 tableti? Koja im je cena i kako to sve funkcionise na dodir? Moze i neki link :)

Imas i u Bel Computersu za 49.350 Viewsonic Viewpad10, dual boot Windows 7 i Android (po meni besmisleno, ovaj uredjaj jednostavno nije optimizovan za Android). Ima jaci procesor nego MSI, ali manje rama i manji SSD. Nije nesto preterano nahvaljen.

Mada se Microsoft hvalio podrskom za touch screen kada su izbacivali Windows 7, cinjenica je da ce je zaista imati tek sledeca verzija. I tu, naravno, ostaje pitanje, koliko ce same aplikacije biti optimizovane za ovaj vid komunikacije sa korisnikom. Da meni treba ovako nesto (a ne treba mi), pre bih isao na neku varijantu uredjaja kao sto je Dell Inspiron Duo. Kosta 48.000 u Gigatronu (ne znam koliko je kod ostalih firmi), ima Atom Dual Core procesor, 2GB memorije, HDD od 320GB, ekran od 10" rezolucije 1366x768 (sto je mozda ipak malo previse za tako mali ekran, mislim da bi se neoptimizovani Windows ipak bolje snalazio na nizoj rezoluciji) i mogucnost rotacije ekrana, tako da se ponasa i kao Netbook i kao tablet. U PCPracticu se ocekuje Acer Iconia W500, koji je blizi onome sto zelis i moze da prikaci tastaturu i pretvori se u netbook, koristi AMD Fusion platformu, ali ko zna koliko ce kostati kada se pojavi...

Nazad
Vrh Dno