Šta je novo?

Windows 7 Tablet PC Input Panel

Dusan_93

Cenjen
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poena
169
Ljudi moze li mala pomoc odavno sam na forumu ali sam uvek samo pratio i nalazio resenja za moje probleme bez postovanja ali sada ne mogu.
Imam ovakav problem "nabavio" sam dosta "osakacenu" sedmicu koja zauzima oko 700mb (.iso) i isto malo zauzima na hard disku kada se instalira sto mi odgovara za moj eee pc 4g surf sa touch screenom. Ali posto je "osakacena" ona nema Tablet PC Input Panel koji mi je potreban pa vas molim da mi pomognete da nekako vratim komponente za tablet pc panel jer nisam nigde na netu mogao da nadjem nesto o tome.
Unapred hvala.

Pravac radnja i zamena oštećene verzije Windowsa boljom ispravnom. :d

Tako kupljenu tvoju posle doteruj i radi sa njom šta želiš. Ovako se neko igrao sa tvojom kopijom izbacio ono što misli da netreba ili njemu nije trebalo:wall:

Lm rešenje je reinstalacija (iako je to zadnje ovde je to na prvom mestu)

Pod "nabavio" sam mislio da sam skinuo sa neta a pod "osakacenu" sam mislio na lite verziju koja je napravljena za slabije konfiguracije i koja zauzima mnogo manje od full sedmice.

Kao što rekoh rešenje je da svoju kopiju prilagodiš sebi

Aj baci koji link da vidim kako, pokusavao sam da sredjujem sedmicu ali mi nikako nije islo, za XP znam al ova 7 ne ide. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno