core.graphics
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2006
- Poena
- 390
dakle, instalirao sam sistem na novom HDD-u o kom sam pisao u temi o hard diskovima..... evo sta se desilo: prikljucio sam hdd ostala cetri ugasio!!!
stavio bootabilni dvd i instalacija je isla jezivo sporo ??? oko sat , sat ipo......
i sistem je funkcionisao prilicno sporo?! ne znam sta je razlog......
posle sam instalirao XP i sve je ok!
ploca je asus commando! memorija 4x po 1gb .....
citao sam da je lik imao isti porblem .... dok nije izvadio 2gb! a i nije mu memory remap bio na enable! a neki kazu da nije mozda do AHCI podesavanja .....
sta da probam od toga?! ..... ne vidim razlog da vadim memoriju kad mi je instalacija XP-a prosla ok ! a i bios sve uredno vidi....... sta moze da bude uzrok! ili mozda da flashujem bios ....sad je na nekoj predzadnjoj verziji.!
stavio bootabilni dvd i instalacija je isla jezivo sporo ??? oko sat , sat ipo......
i sistem je funkcionisao prilicno sporo?! ne znam sta je razlog......
posle sam instalirao XP i sve je ok!
ploca je asus commando! memorija 4x po 1gb .....
citao sam da je lik imao isti porblem .... dok nije izvadio 2gb! a i nije mu memory remap bio na enable! a neki kazu da nije mozda do AHCI podesavanja .....
sta da probam od toga?! ..... ne vidim razlog da vadim memoriju kad mi je instalacija XP-a prosla ok ! a i bios sve uredno vidi....... sta moze da bude uzrok! ili mozda da flashujem bios ....sad je na nekoj predzadnjoj verziji.!