Šta je novo?

Windows 7 SP1 RTM 7601.17514.101119-1850

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
u root folderu C diska update-i obicno na prave neke random hex-name folder tipa 0041554dbc054054db54504d0. TO i sam temp folder.
Naravno, mozda je uzeo i nesto za BEKAP (u Windows folderu, pa nesto tipa $ServicePackUninstall$)

@garson, iako sam XP reshetao sa nLite za sve moguce masine, W7 sam odustao :( Retko kad mi je i instalacija uspela kad sam koristio RT7Lite i to bez nekih egzibicija.

Nazalost nisam, samo sam rucno bez programa budzio po reg-u, servisima itd
A ni tada ne ide glatko :)

Zanimljivo ,ja sam takodje budzio moju verziju Wina kroz registre,servise,kao i sa TUU-om i UniBlue PSom pa je sve proslo bez "glatko" greske

@garson, iako sam XP reshetao sa nLite za sve moguce masine, W7 sam odustao :( Retko kad mi je i instalacija uspela kad sam koristio RT7Lite i to bez nekih egzibicija.
Da, RT7Lite je jos u povoju, tako da cesto zna da zeza instalacija Wina posle budzenja.
Recimo, glupost je sto sa RT7lite ne mozes da budzis vec budzenu verziju. Znaci ja sad u moju custom instalaciju ne mogu da slipstreamujem SP1. :(

Kod mene prodje bez problema (jedino sam morao da vratim custom start dugme od ove teme koju koristim).
Takodje mi je pojeo ~2GB diska :S:

Takodje, to nisam spomenuo - custom orb.

A sto se tice tih 2GB, kod mene se povecao Windows folder na skoro 19GB, mada evo sada sam ocistio ceo restore i napravio jedan novi. Sada mi je Windows folder nesto preko 15.2GB.

Momci tema je zakljucana...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno