Šta je novo?

Windows 7 Slipstreaming x86/x64 SP1

skydiver021

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
320
Da li je neko već radio i da li je radio na instalaciji na kojoj se bira između x86/x64 (32/64bit)?

It works. (UPSSS!!!!! pardon nije SP1)

Poslednja izmena:
nlite se koristi za slipstream

mada,ukoliko ne znate,sta i kako,uvek je lakshe "nabaviti" x86/x64 :)

U poslednje vreme se ne zezam sa slipstream-ovanjem:p ali bi trebalo da postoji nlite verzija i za W7.

U poslednje vreme se ne zezam sa slipstream-ovanjem:p ali bi trebalo da postoji nlite verzija i za W7.

Autor nLite je napravio vLite, za Vistu, koja ograniceno moze da se koristi i za Win7, ali poseban program za Win7 nije pravio.
RT7Lite je za Win7 ali od drugog autora.;)

Ja lepo napravim ghost od vec instalirane 7-ce sa svim softverom, imam nekoliko verzija 32bit-ne i 64bit-ne verzije.
Na 7-ci je nebitno dal je Intel ili Amd cpu, za razliku od Xp-a, na 90% kompova ghost prolazi...
Primetio sam da je razlika do diskova, na Ata i Sata1 prolazi sigurno, jedino je na sata2 pitanje, ako ne prodje, onda idem od nule ,)

@garson
Da,to je bio i poslednji put kada sam radio slipstream,kada se pojavila verzija za Vistu,sada sam pogledao na nlite.
RT7Lite izgleda oK,uskoro će ustrebati,mada sam navikao na nlite..

@kiborg21
..pa svejedno, samo ubaciš driver za SATA2 kontroler i u BIOS-u središ šta treba i to je to..

Poslednja izmena:
Bem li ga, ja kad sam dobio moj Win7 vec je bio u fazonu -biraj - x86 ili x64...:D Tako sam ga posle i narezivao da imam kopiju ako se izgrebe:eyebrows:

@garson
Da,to je bio i poslednji put kada sam radio slipstream,kada se pojavila verzija za Vistu,sada sam pogledao na nlite.
RT7Lite izgleda oK,uskoro će ustrebati,mada sam navikao na nlite..
I ja sam se navikao na nLite, koristio sam ga nebrojeno puta ali dzabe kad nema za Win7. :)
RT7Lite je ok, ali ima jos dosta da se razvija da bi bio onako lak za koriscenje i pouzdan alat kao nLite. ;)

XP je imao sasvim drugi nacin instalacije/pakovanja. RT7Lite jedino automatizuje integracije i ostalo, ali u sustini on samo pokrece Microsoftov DISM alat koji radi sav posao (zato je sporo u PM!).
Inace dosta update-a za W7 ne moze da se integrise direktno :(

A kako da ubacim programe u RT7Lite , da bude silent instalacija? I da li je tako mnogo usporeno?

I ja sam se navikao na nLite, koristio sam ga nebrojeno puta ali dzabe kad nema za Win7. :)
RT7Lite je ok, ali ima jos dosta da se razvija da bi bio onako lak za koriscenje i pouzdan alat kao nLite. ;)

E pa ništa onda, čekam ja da slovenac napiše nLite za w7 :))

A kako da ubacim programe u RT7Lite , da bude silent instalacija? I da li je tako mnogo usporeno?

Ne secam se tacno, ali mislim da moze lagano, i taj deo nije usporen kao i slipstreaming service packova i update-a, posto to ne radi DISM.

Nazad
Vrh Dno