Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Treci dan za redom i treci put pokusavam da instaliram windows 7 sa dvd-a sa koga sam ga sto sebi, sto drugima instalirao vec desetinu puta. Instalacija, aktivacija i sve prolazi ok. Medjutim ne mogu nikako da odradim update do kraja. Pustim update, instaliram importan i recommended updates (optional sam hteo da ostavim za kasnije, da ne bih dodatno komplikovao stvari). Instalira jednom, restart. Instalira opet, pa opet restart. I uglavnom posle tog treceg install-a, kada pokusam da uradim check for updates, pocene ono "checking for updates" i tako stoji beskonacno. Nikad mi se ovako nesto nije desilo. Tri puta sam fomratirao hard i instalirao i nece, pa nece. Cak sam ranije uporedo instaliroa i neke programe, a sada, vec dva puta samo cist windows i odmah prvas tvar, cim udje u windows, idem na update i zelim da to udradim, ali nema sanse.
Evo u prilogu sam kopirao gde je ovog puta stao. Dakle ovo je instalirao i sada opet dok ja ovo pisem, on vrti "checking for updates".
Evo u prilogu sam kopirao gde je ovog puta stao. Dakle ovo je instalirao i sada opet dok ja ovo pisem, on vrti "checking for updates".