Ne znam da li postoji bas takav program koji trazis , mada verujem da postoji , ali ja bih ti dao jednu alternativnu ideju dok trazenje ne urodi plodom
Naime neki od programa , tipa Acronis-a . Sa njim mozes da napravis tacno onakvu kopiju kakvu zelis i to celog OS-a sa instaliranim svim onim programima i drajverima koje zelis
Naravno mana ovoga je sto takav back up mozes da iskoristis samo za svoj racunar
Ali generalno mana ovakvog image bi svakako bila to sto bi jako brzo bila out of date , ne znam da li si o tome razmisljao jer se programi i drajveri jako brzo menjaju .......
Ali vredi pokusati , ako nije nesto jako kompikovano
Postoji li neki prgram koji moze spakovati sve te programe (sem drajvera i samog wina) i da ih instalira sve odjednom.
I odgovara li program koji sam naveo?
Postoji li neki prgram koji moze spakovati sve te programe (sem drajvera i samog wina) i da ih instalira sve odjednom.
Ninite-Pro1. Pick your favorite software below.
2. Click "Get Installer" and run it.
3. You're done!
No Toolbars
Ninite says "No" to toolbars
and other junk.
No Clicking
Ninite automates installers offscreen.
32 and 64-bit
Ninite installs the best version of an app for your PC.
International
Ninite installs apps in your PC's language.
Fast
No manual labor means
installs finish quickly.
Ninite Pro includes extra Pro-only features as well as all the features of the free, personal-use version of Ninite. These are:
Offline Installation
Turn a Ninite installer into a single offline-ready .exe
Save Bandwidth
Downloads are cached and reused for more speed
Silent Mode
Perfect for scripts or remote deployment
Unlimited Use
Pro installers are exempt from our use filter
Always Up-To-Date
Ninite installers always install the latest versions
Business License
The free version is for personal use only
32/64-bit Ready
Ninite picks the right version of an app
Smart Language Selection
Ninite installs apps in the PC's language
Zero Toolbars
Ninite says "No" to toolbars and other junk
RT Se7en Lite is developed by Rockers Team to customize windows 7 operating system and to make it lite. You can add wallpapers, Icons, themes, integrate updates, drivers, language packs, applications, remove components, enable or disable features, unattended installation settings, bootable ISO and USB creator , etc. It will be very easy to operate and changing the style of your windows 7 operating system.
Lose sam se izrazio, ne moze se sacuvati instaler koji u sebi sadrzi sve izabrane programe kako bi bila moguca offline instalacija.
Sve ono što je neophodno za pomenuto poseduje program koji sma naveo:
Druga varijanta ne dozvoljava potrebnu fleksibilnost programa jer su prisutne svakodnevne izmene
Ovo prvo je ono za sta sam ja zainteresovan.
I meni je odavno poznat "nlite" ali mi ne smeta da ga neko ponovo pomene.Postoji li neki prgram koji moze spakovati sve te programe (sem drajvera i samog wina) i da ih instalira sve odjednom.
Postoji WAIK na Ms sajtu.
Bolje ti je da probas sa gore navedenim programima.
Radim u firmi koja se bavi prodajom i servisom računara, tako da mi u principu ne treba da integrisem drajvere, već samo programe.
^^Od Ghosta sam odustao kad sam utvrdio da Acronis ima opciju Universal restore ....
Ta opcija je čudo jedno!
Konačno je moguće image napravljen na bilo kojoj mašini restaurirati na hardverski kompletno različitu konfiguraciju bez ikakvih problema!
Baš sam testirao razne, totalno različite kombinacije i svaki put Win7 se restaurira bez ikavih problema, sam automatski instalira sve potrebne drajvere i sve radi!!!
Jedan univerzalni image za bilo koju mašinu! Čudo prirode!
🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari