Šta je novo?
Ja cenim da ti je to modem, a (drajvere za) njega bi trebalo da imas na posebnom cd-u...

Jel može nekako da se namesti da mi u windows photo viewer-u bude bela pozadina a ne da mi probija bež boja?? (nije do podešavanja monitora)

Aero podešavanja

To je to, hvala.
Samo što mi se sada malo sporije otvaraju slike..

Narode i ja sam u iskusenju da predjem na ovu vasu win 7 (64bit verzija zbog 4gb rama) pa me zanimaju par sitnica u vezi sa mojom masinom iz potpisa:

- Posto sam trenutno na 64bit Visti koja radi odlicno, a komp i ne koristim za igranje, da li se isplati preci na win 7 i da li cu primetiti razliku.
Dvoumim se zbog toga sto , ako se secam u xp kada sam nakon nekoliko sati radio na kompu i dalje je bio tih, a od viste kao da GPU cooler nasviran na 100%. Citao sam pre da je to verovatno do drivera ali sa svakim koje sam probao je isto. Samo mi nemojte preporuciti programe tipa riva tuner posto oni sem merenja temp , kod mene nicemu ne sluze.

- Da li ima problema sa power mogucnostima , konkretno, da li kada mu zadam sleep ili stand by on ode u pomenute rezime , ili ima problema sa time?

- Kakva je kompatibilnost sa zvucnim kartama? Da li bi moj Audigy SE radio bez problema?

- I na kraju ,ukratko , kakvi su vasi utisci u odnosu na Vistu , sa koje ste recimo presli (ako je tako bilo uopste)?

Ja sam baš prešao sa 64bit Viste koju sam koristio prilično dugo i ne bih se vraćao nazad. Postoji sasvim dovoljno sitnijih i krupnijih prednosti da se prelazak isplati.

Zna li ko napamet gde da promenim da mi ikonice na desku budu male (ili bar manje), ili moram guglam? :d

edit: nevamajnd, snasao sam se... :\

Poslednja izmena:
Neznam da li je vec bilo, ali interesuje me koja verzija je najbolja sto se tice windows 7-ce? Koju verziju vi koristite?

Ja koristim ULTIMATE po meni je najbolja 32-bita inace ;)

Neznam da li je vec bilo, ali interesuje me koja verzija je najbolja sto se tice windows 7-ce? Koju verziju vi koristite?

Pro, x64. Ne treba ti vise. Kladim se da ^ nema pojma zasto koristi Ultimate sem da bude najveci u svoje selo :)

Samo imam pitanje, da li je neko igrao CS 1.6 na sedmici, i kako šljaka ?

igram ja svaki dan u pocetku je redovno znalo da izbaci na desk ili not responding ali sam primetio da kad se stavi u compability mode win 2000 radi mnogo bolje i mnogo redje zabada.

Izvinite što sam glup, ali šta je compability mod ? :D

Gledao sam tamo, ali nisam skontao šta je u stvari. Nema veze.:d

compatibility mode je nacin "laziranja" kojim program vidi da je OS recimo XP, a ne Windows 7

Aha, skontao. A kako da prebacim u compability mod ?

Hvala.

na koju foru moze win7 da radi a da ne trazi te silne update-ove.ja danas istalirao win7 64bit.Nervira me sto stalno izbacuje neke kerefe3ke za update.Citao sam nesto da se prcka po biosu i tamo sredjuje a ja se ne usudjujem da radim to.

Kucaš u "Search programs...." update i dobiješ šta ti treba. Tako je najlakše da uradiš sve, samo da znaš šta tražiš :)

Da li preko back up-a iz control panela klonira samo windows ili windows sa svim instaliranim programima??

jel zna neko kako da skinem onaj rundll error na logovanju sto se pojavljuje... on pokrece neki winvcp32.rom, a u startapu sam iskljucio neki mssmgss koji ga je pokretao, i sadje sve ok, al sam na netu nasao da je to neki spajver! skenirao sam komp i malwarebytesom, i nodom, i ne nalaze nista ni jedan ni drugi! imam 64bitnu verziju!

Evo jedna glupa forica u win7
Otkljucavanje tzv godmode foldera :) Glup naziv ali ... tu su spakovani svi shrotcut-ovi za sve iz control panela ... ako nista drugo, olaksanje je jer kroz search uz pomoc dva tri slova brze dolazite do onog sto hocete :D

Znaci, kreira se folder gde god ... moj je na D:, onda se ide na rename i pastujete ovo GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Poslednja izmena:
jel zna neko kako da skinem onaj rundll error na logovanju sto se pojavljuje... on pokrece neki winvcp32.rom, a u startapu sam iskljucio neki mssmgss koji ga je pokretao, i sadje sve ok, al sam na netu nasao da je to neki spajver! skenirao sam komp i malwarebytesom, i nodom, i ne nalaze nista ni jedan ni drugi! imam 64bitnu verziju!

jel može neko da pomogne, ako je imao sličan problem?

Evo jedna glupa forica u win7
Otkljucavanje tzv godmode foldera :) Glup naziv ali ... tu su spakovani svi shrotcut-ovi za sve iz control panela ... ako nista drugo, olaksanje je jer kroz search uz pomoc dva tri slova brze dolazite do onog sto hocete :D

Znaci, kreira se folder gde god ... moj je na D:, onda se ide na rename i pastujete ovo GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Ne mora da se zove GodMode, moze bilo sta da se stavi za ime foldera pre tacke (ne znam da li u to spadaju svi znaci i razmaknice).
Nije lose, ali nije ni preterano korisno, ako znas tacno sta ti treba u start ukucas i dobijes to, a i Control Panel je po meni super odradjen u odnosu na XP npr.

buduci da logi nece da pravi drajvere za matore misheve trazim neki 3rd party program da namestim tastere, ima li neki dobar?

jel zna neko šta je ovo što sam markirao? ni spzbot ni malwarebytes ni nod ne nalaze ništa? a možda sam ja neznalica pa je ovo nešto normalno?

Nazad
Vrh Dno