Šta je novo?
Pa radi NetLimiter na Visti (čak i na x64).

Jel isprobao neko Netlimiter na W7?Na nekom forumu procitah da ne radi.Ako neko zna neku alternativu Netlimiteru neka napise slobodno.

Ne radi Netlimiter na Win7. Radiće Netlimiter 3 kada izađe.

Instalirao sam Win7 64bit i sad mi ne rade ni Alkohol, ni Daemon Tools.Skinuo sam 64bit Daemon Tools i opet prijavljuje neku gresku pri instaliranju.Zna li neko zamenu za ova dva programa koja ce raditi na Win7.

Maagic ISO Virtual CD/DVD Manager (za Daemon Tools) a za ovo drugo ne znam.

Cisto da te demantujem malo... :type:

:wave:

aj daj neki kratki review Virtual XP-a pre svega koliko mu treba da startuje neku aplikaciju mislim dali u pozadini uvek radi XP ili se startuje po potrebi?

I da skini potpis u vezi viste jer si upravo sad pod istim kernelom ;)

Ma potpis ostaje... bio ja i pod vistom :))) Sto se tice virtual XP-a relativno brzo se dize. Do duse nije bas u "pop up" stilu tj. malo se saceka ali ne znam da li sama brzina podizanja zavisi od "jacine" racunara... Jos uvek je nisam nesto posebno "maltretirao" ali otom potom.

Evo ga vir.XP:

Instalirao sam Win7 64bit i sad mi ne rade ni Alkohol, ni Daemon Tools.Skinuo sam 64bit Daemon Tools i opet prijavljuje neku gresku pri instaliranju.Zna li neko zamenu za ova dva programa koja ce raditi na Win7.

Ja sam skinuo (bar tada) zadnju verziju Alcohol120 1.9.8.7612 i dobro radi pod Win7.

meni nije jasno kako se koristi ovaj virtuelni xp, u BIOSu sam ukljucio virtualizaciju i instalirao sam VirtualWindowsXP.msi i nista, ne znam kako da ga pokrenem jer nemam precicu u start menu, samo vidim da je napravio folder sa nekim fajlovima u program files.

meni nije jasno kako se koristi ovaj virtuelni xp, u BIOSu sam ukljucio virtualizaciju i instalirao sam VirtualWindowsXP.msi i nista, ne znam kako da ga pokrenem jer nemam precicu u start menu, samo vidim da je napravio folder sa nekim fajlovima u program files.

Tvoj procesor nema genericku podrsku za Virtuelizaciju.

Uradio sam onaj test sto preporucuju na microsoftovom sajtu i evo sta sam dobio da je kompatibilan:

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 123
Poslednja izmena:

Jesi li odmah instalirao "VirtualWindowsXP.msi" ili si pre njega instalirao i "Windows6.1-KB958559-x64.msu" ?

Proprati OVO imas ocigledno neku gresku u koracima ;)

Poslednja izmena:
@kimi
Instalirao sam Bandwidth Monitor i radi bez problema na W7.Koristim dok ne izadje Netlimiter 3.

@Panzer Meyer
Ne moras da cekas netlimiter 3 jer radi i 2 bez greske, objasnio sam ti na prethodnoj stranici.

Radi ako se instalira u compatibility (Vista) modu, ja a imam Nelimiter Pro 2.0.10.1 kod kojeg sam samo iskljucio njegov firewall jer koristim NODov, i sve radi normalno na Win7 Build 7100.

PotvrdjeTo! Znaci pre instalacije samo aktiviraj compatibilty mode u Windows Vista i onda kreni sa instalacijom.

Hehe jel ko provalio u compatibility stoji Windows Vista SP2 - mislim sto da se mucite sa cekanjem SP2 za Vistu kad ga Win7 vec ima :d

Prilozi

• vsp2.jpg
    vsp2.jpg
    88.3 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
IZVINJAVAM se korisnicima zbog svoje, pogresne, tvrdnje da Build 7127 zvanicno ne postoji. Moja greska. Sorry.

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Ma nista oprosteno ti je... sad' za kaznu da ga instaliras hihihi :D

Radi ako se instalira u compatibility (Vista) modu, ja a imam Nelimiter Pro 2.0.10.1 kod kojeg sam samo iskljucio njegov firewall jer koristim NODov, i sve radi normalno na Win7 Build 7100.

Hm, meni je bacio BSOD, doduše na nekoj od ranijih buildova, hvala za informaciju.

Ma nista oprosteno ti je... sad' za kaznu da ga instaliras hihihi :D

Ma naravno. Evo, upravo se skida x64 izdanje istog ;).

:banana::banana::banana:

Inace sam u proteklih par dana izmenjao i XP i Vistu i Win7 da bih utvrdio uzroke trotlovanja svog cpua (iako sam sve poiskljucivao u BIOSu) i sutra se opet vracam na WIN7 x64...

Jutros sam digao win 7 build 7100,imam Biostar 790GXB A2+ plocu,na njoj IGP HD3300,gledao sam na ati-amd support sajtu,nema chipset drivera za windows 7 x64,da li postoji neko resenje,jer nece da mi pogura Counter Strike 1.6 u open gl modu,izbacuje uvek,a driveri su trenutno od windowsa,tj (MICROSOFT CORPORATION WDDM 1.1):wave:

P.S. Tacnije i nisam siguran da li je do drivera,hvala unapred,

P.S.S. upravo skidam 9.5,ako ne pomogne ni to javicu...

Poslednja izmena:
Мој утисак после недељу две коришћења 7це је, XP је још увек далеко бољи. Игре брже раде у XP-u без изузетка, а и 7ца ми пуца после сат два регуларно (проверено стабилан хардвер). Нека они то пеглају још годину дана.

Nazad
Vrh Dno