ne mogu da verujem da neko pod imenom moderator.......moze da kaze ....90% ce ici na crack i kao propagira sve tako to....... a brisete masu stvari gde se pominje crack i sl..... ma vrlo fino ......po3
ne mogu da verujem da neko pod imenom moderator.......moze da kaze ....90% ce ici na crack i kao propagira sve tako to....... a brisete masu stvari gde se pominje crack i sl..... ma vrlo fino ......po3
I koja je poenta tog Starter Editiona na kraju?
Pa on je moderator, a ne papa.
Ako oces Bozije postenje idi u crkvu, ako oces zakon idi u policiju. Ne vidim zasto ti moderator smeta...
koristim 7icu kao jedini os vec mesec dana, nemam nikakvih problema. E sad jedino sto ja tih mesec dana koristim samo: firefox, winamp, Gom player, msn, skype, google earth i to bi otprilike bilo to. Sve me sluzi odlicno, bolje nego vista sp1. Ludo, ali os u beta fazi koristim kao primarni. Slazem se da to nije nesto sto se preporucuje, ali meni sljaka ok za sad, ne bih se vracao na vistu/xp.
pa za vas je taj starter ko stvoren![]()
koristim 7icu kao jedini os vec mesec dana, nemam nikakvih problema. E sad jedino sto ja tih mesec dana koristim samo: firefox, winamp, Gom player, msn, skype, google earth i to bi otprilike bilo to. Sve me sluzi odlicno, bolje nego vista sp1. Ludo, ali os u beta fazi koristim kao primarni. Slazem se da to nije nesto sto se preporucuje, ali meni sljaka ok za sad, ne bih se vracao na vistu/xp.
Pa tebi bi onda bio dovoljan i WIN 98, za te zahtevne poslove. Bolje te sluzi firefox, google earth i gom player, zanimljivo, a kako su te sluzili ti programi na Xp/Visti, mislim radi se o zahtevnim aplikacijama potpuno te razumem.
Pa tebi bi onda bio dovoljan i WIN 98, za te zahtevne poslove. Bolje te sluzi firefox, google earth i gom player, zanimljivo, a kako su te sluzili ti programi na Xp/Visti, mislim radi se o zahtevnim aplikacijama potpuno te razumem.
Cemu takav komentar?
U visti su i te jednostavne aplikacije znale da brljave, xp ne mogu da koristim. Pa zasto ljudi koriste Mac? (Ne mislim kod nas, to je posebna prica) Zato sto sve te osnovne aplikacije rade glatko. Ako ce win7 da mi donese poboljsanje u radu sa takvim aplikacijama, koje, realno, koristim 80% vremena koje provedem za racunarom ja cu preci na njega. A ova beta obecava.
Moj otac je uzeo laptop u Comtrade-u (dual core sa intel integrisanom karticom i 1GB RAM-a) na kojem je bio preinstaliran Windows Vista Home Premium. Cesto brat i ja igramo Warcraft 3 (Dotu tacnije) na oba kompa sa drugarima preko neta. Sa Vistom je to bilo tuga ziva igrati. Sa detaljima na minimumu i sa rezolucijom na 640x480 sam imao max 15-20 frejmova (tj. bilo je neigrivo). Instalirao sam Win7 iz radoznalosti, da vidim kako radi, i ekstra se iznenadio. Odziv sistema je bio bolji, sve drajvere mi je sam instalirao odmah (osim za wifi karticu ali sam prosto isao na update driver u device manageru i nasao je sam najnoviji driver), a najvise sam se iznenadio za Warcraft 3. Na 1024x768 i samo jednim podesavanjem na medium (sve ostalo high i on) imao sam fps 30-35. Bio sam srecan kao malo dete.
ma jos uvek zna explorer da zabaguje,ali dosta redje nego u visti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari