- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Koliko ja znam on je namenjen samo torentima, tako da nije kao jdown, i naravno ne moze da radi re-konekciju.:wave:
:laugh::laugh::laugh: Kojim bre torentima?
Koliko ja znam on je namenjen samo torentima, tako da nije kao jdown, i naravno ne moze da radi re-konekciju.:wave:
Imam konfiguraciju iz potpisa, samo umesto 8600GT GT240 512MB GDDR5.
Zanima me, da li vredi instalirati Windows7, ili ne, na ovoj mojoj masini?
Ne zanima me DX 10, niti bilo kakve "napredne" opcije W7.
Konkretno, zanima me poboljsanje u performansama igrica. Dakle, moze se reci da me DX 10 zanima samo ako zaista donosi veci broj frejmova, bolju grafiku...
Ne znam ljudi, ne razumem se bas u Windows7, jer ga nisam nikada instalirao za gaming.
Moze mala pomoc. Molim vas?![]()
Pa u sustini i ne donosi neki bolji framerate, a u pojedinima igrama je i dalje winxp neprevazidjen( pri tom mislim na starije, koje win7 odbija da pokrene).
Ja da sam na tvom mestu ne bih menjao win dok mi ne rikne.
dok neki ljudi i dalje odvraćaju korisnike da ga koriste jer je "većina" programa nekompatibilna... glupost!
Nije glupost nego stvarno ne rade, to sto se ti nikad nisi sretao sa tim je vec nesto drugo ... Dobar je Win 7 ali neki programi ne rade ( usko specijalizovani ) i zbog toga neki ljudi izbegavaju![]()
Za posao xp je jos uvek bolji zbog specijalizovanih programa mada se i win 7 moze lepo koristiti .
Dovoljno reci da za razliku od kucne upotrebe na poslu programi se uglavnom kupuju time su i uglavnom stariji a office je samo jedan program i nije to ni blizu dovoljno ,drugo i kad rade cesto ima problema a moze biti problema ako je jedan ili vise kompjutera na win 7 a ostali na xp uniformnost programa i os je nesto sto se ceni i to prakticno ne znaci samo zamena hardvera i operativnog sistema nego i cesto svih programa a to su troskovi do neba .Koji su to programi koje koristis na Xp-u koje ne mozes da koristis na 7ici>![]()
Koristim x64W7 već skoro 1 godinu! Od kada je izašao, instalirao sam ga, iako su tada svi pljuvali po njemu, ja sam ga koristio.
Sa x64 sam prezadovoljan. Uopšte nemam problema, i sve šta god da sam instalirao radi, dok neki ljudi i dalje odvraćaju korisnike da ga koriste jer je "većina" programa nekompatibilna... glupost!
W7x64 je vrh, i ponavljam, nikada nikakvu glupost sa njim nisam imao. Veoma je pouzdan, i ne pamtim kada je crash-ovao!
Dakle, samo furaj!
To sve sto si naveo je tacno..Ali ti je ova recenica :"Za posao xp je jos uvek bolji zbog specijalizovanih programa mada se i win 7 moze lepo koristiti ." totalno nebulozna, i
Pitanje za studente: da li MSDNAA licenca i dalje dozvoljava korišćenje preuzetog softvera "zauvek" (u nekomercijalne svrhe), ili su nešto menjali poslednjih godina?
When you are no longer taking credit courses in the member school, you may no longer obtain MSDNAA software. However, you may continue to use previously installed products on your computer, provided you continue to follow MSDNAA program guidelines.
Resetuj komp, trebalo bi da taj update nestane ukoliko imas najnoviji ATI drajver.
Ako igras najnovije igre da ako ne ne moras .pa nemam najnoviji... obicno mi tesko prolazi instalacija drivera tako da sa na onom koji sam stavio jos kad sam radio sistem pocetkom godine.. jel ovo znaci da ima neke zakrpe u novom driveru pa bi trebalo da ga upatujem , zbog novih igara??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari