Da li neko moze pristupiti ovim folderima:
System Volume Information
Recovery
Program Data/Templates
Program Data/Start Menu
...Znam da su systemski folderi ali mi nije jasno zasto ne mogu da pristupim...
run/msconfig
Obzirom da imam priliku da predjem na Windows 7 Professional koristeci MS Academic Alliance, imam pitanje u vezi istog. Iako imam x64 kompatibilan procesor, zelim da cujem misljenja, x86 ili x64? Koja je prednost x64 u odnosu na x86, i da li x86 ima vecu kompatibilnost sa starijim programima?
Jesi pokusao da denstaliras oba gadzeta prvo nov pa stari pa instaliras onda sta hocesJel imao neko problema sa gadzetima?Evo ja imam,nemogu da deinstaliram jedan!koristim wireles network meter koji je radio super sve ove godine(sto na visti sto na sedmici).Sad sam skinuo noviju verziju tog istog gadzeta,ali nemogu da deinstaliram staru.Ja je kao deinstaliram,ali kad ponovo pogledam ona je tu(kao instalirana i kad ponovo hocu da je deinstaliram ono napise da je-in use-.A usput i zeza ovu novu verziju gadzeta nemoze da radi kako treba.Posto deinsalacija neradi,gde bi mogao da pogledam da rucno izbrisem?U program fajlsima nije tamo su samo originalni gadzeti,a ovih novih nema.Dali neko zna?
Jesi pokusao da denstaliras oba gadzeta prvo nov pa stari pa instaliras onda sta hoces![]()
Jel imao neko problema sa gadzetima?Evo ja imam,nemogu da deinstaliram jedan!koristim wireles network meter koji je radio super sve ove godine(sto na visti sto na sedmici).Sad sam skinuo noviju verziju tog istog gadzeta,ali nemogu da deinstaliram staru.Ja je kao deinstaliram,ali kad ponovo pogledam ona je tu(kao instalirana i kad ponovo hocu da je deinstaliram ono napise da je-in use-.A usput i zeza ovu novu verziju gadzeta nemoze da radi kako treba.Posto deinsalacija neradi,gde bi mogao da pogledam da rucno izbrisem?U program fajlsima nije tamo su samo originalni gadzeti,a ovih novih nema.Dali neko zna?
Lokacije na kojim se nalaze gadzeti:
C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets
C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets
C:\Users\X\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets
x je naziv usera racunara, pronadjes taj koji ti pravi problem i obrises.
Treba da uzmem neki lap u CH, pa me interesuje oko operativnog sistema, naglaseno je da je na lapu instaliran •Windows 7 Ultimate 64-Bit (Multilanguage) ,
e sad ja bi da pitam da li to znaci da cu ja recimo sa Nemackog moci da prebacim
operativni sistem na Engleski bez ponovne instalacije?
I koja je razlika izmedju •Windows 7 Ultimate 64-Bit (Multilanguage) i Windows® 7 Home Premium 64-bit .
Ako neko ima voje i vremena da odgovori ,hvala.
Potrudi se malo pa nadji nforce drajver za Win7 (samo zvanicno je ukinuta podrska za Win7), ima ih na netu, a ne da odmah krivis budjavi AMD??
Cek cek radio je na XP-u, a ne radi na Win7? Zasto krivis bas AMD i nv, zasto ne okrivis MS, zasto ne okrivis proizvodjaca tog rezaca, zasto ne okrivis proizvodjaca maticne?
I ja sam imao razne probleme na Intel platformi, pa?
Stvarno ne znam zasto nisi mogao jednostavno da izneses problem bez dodatnih insinuacija....
Da nije Pioneer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari