Šta je novo?

Windows 7, full HDD problem

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Windows 7

C:\ particija je veličine 150GB i sistem pokazuje da je popunjena skoro do kraja, kao ostalo još oko 1-2GB.

Properties svih foldera vidljivih i skrivenih pokazuje da je ukupna količina podataka na particiji 25GB, što i jeste.

Dakle oko 20% diska je realno zauzeto, a sistem pokazuje da je pun.
Odakle početi, šta raditi, koje đubre obrisati, molim za predloge, savete i sugestije.

Windows 7

C:\ particija je veličine 150GB i sistem pokazuje da je popunjena skoro do kraja, kao ostalo još oko 1-2GB.

Properties svih foldera vidljivih i skrivenih pokazuje da je ukupna količina podataka na particiji 25GB, što i jeste.

Dakle oko 20% diska je realno zauzeto, a sistem pokazuje da je pun.
Odakle početi, šta raditi, koje đubre obrisati, molim za predloge, savete i sugestije.

Skini http://www.malwarebytes.org/ pa uradi sken, da vidiš na čemu si

Prvo probaj disc clenup!Pa da cistis nekim antivirusom skini trial kaspersky imas 30 dana free ali mozes da ocistis.Ako opet ne uradis nista reinstalacija.Mada mislim da je najverovatnije virus

Proveri dal` ti nije ukljucena backup opcija.

Da nisi počeo skidanje nekog glomaznog torenta jer on zna disk da "popuni" kao da si sve skinuo iako si recimo tek počeo, mada u ovom slučaju količina podataka je toliko velika da je ova opcija malo verovatna

Problem je postojao kod prijatelja na računaru, pa nikako da stignem do njega.

Problem sam rešio sa CCleanerom, ovoliku količinu temporary Internet fajlova i ostalog đubreta nisam do sada video. Za neverovati da je na računaru bilo oko 120GB ovakvih fajlova.

Sve preporuke za ovaj program.

120GB djubreta, auuuuu.
Ja sam video kod druga 2GB ali on ne zna da uninstalira igirce nego obrise desktop shortcut pa misli da je nema vise. Kada sam ga pitao dal da uninstaliram govorio je pa ja to nikada nisam ni imao koje su tu igrice i filmovi i od kada bili. I kada sam sve uninstalirao i pogledao cleaner je nasao 2GB koje je cistio 10 minuta i vise. Registru issue kada sam cistio morao sam backup da snimim jer sam mislio da ko zna sta nece raditi kada ocistim.
Ja celaner i advanced system care koristim na 3 dana.

Vrh Dno