Dandy je napisao(la):i kao sto rece Broz refresh rate fix za njih. Imas kod mene na
luka.l je napisao(la):Kad se sad nisam slogirao? Nisam mogao da poverujem (i dalje nisam siguran) kad sam video da je taj refresh rate fix pravljen u Visual Basicu??? Taj neko stvarno.....???.....
luka.l je napisao(la):Kad se sad nisam slogirao? Nisam mogao da poverujem (i dalje nisam siguran) kad sam video da je taj refresh rate fix pravljen u Visual Basicu??? Taj neko stvarno.....???.....
Laza je napisao(la):Ne razumem te. Hoces da kazes da je visual basic neozbiljan alat?
Insomnia je napisao(la):2000 NIKAKO!!! E jesam mamlaz! Tako mi i treba kad ne pitam decu po kraju koja vise po igraonicama... Elem, Counter Strike NE RADI na dvehiljadarci! Posle zezanja po Internetu, trazenja patcheva, appcompat tvikovanja, sta sve nisam probao ali uzalud! Jos sam zvao neke igraonice i covek mi kaze da je izgubio 5 dana pokusavajuci da natera CS da se pokrene na w2k ali bezuspesno...
MRZIM CS!
Naravucenije: Ucite na tudjim greskama!
Pozdrav!
Insomnia je napisao(la):Da li si probao u mrezi? Izbaci iz igre kada pokusas da kreiras server...
Boze gluposti... instalirao sam do sada na oko 200 racunara sa Win2K CS i da kucnem u drvo radi do dan danas besprekorno...Insomnia je napisao(la):2000 NIKAKO!!! E jesam mamlaz! Tako mi i treba kad ne pitam decu po kraju koja vise po igraonicama... Elem, Counter Strike NE RADI na dvehiljadarci! Posle zezanja po Internetu, trazenja patcheva, appcompat tvikovanja, sta sve nisam probao ali uzalud! Jos sam zvao neke igraonice i covek mi kaze da je izgubio 5 dana pokusavajuci da natera CS da se pokrene na w2k ali bezuspesno...
Pa kako onda ne radi ako ti radi kao administratoru?Insomnia je napisao(la):Hoces da kazes da si najnormalnije instalirao CS na w2k i da ti je proradio iz prve? Kako? Koja verzija HL-a? Koja verzija CS-a?
Kod mene nije hteo da se pokrene ako nisi ulogovan kao administrator ili power user. Cak nije hteo ni sa RunAs! Zatim nije hteo da se kreira server, izbacivao je iz igre. U cemu je fora???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari