Šta je novo?

Windows 2004 Longhorn build 4008

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Evo i linka: h**p://www.windowsxpstuff.net/~longhorn/longhorn_usa_4008_x86fre_procd1.iso

Valjda ovo ne kaci nova politika foruma po pitanju wareza...

SnakeEyes je napisao(la):
Pa ako ovo ne kaci onda stvarno ne znam sta kaci 😀
Zaista "filozofsko"pitanje ! 😀
Ni beta a pogotovo alpha verzije programa ( a ovo je verovatno neka duboka alpha ) ne bi mogle bas da se smatraju komercijalnim proizvodima. Predvidjene su, i daju se, za/na testiranje, odredjenom broju ljudi, i nikako nisu predvidjene za prodaju, pa samim tim, sa te tacke gledista ovo se ne bi moglo smatrati za warez...

Istina Microsoft ne daje na testiranje svoje bete bilo kome, postoji valjda neka sema ko moze i kako se postaje beta test-er...dakle skidanje ovoga je u svakom slucaju neovlasteno koriscenje...

Ali opet tu nigde nema para u igri, pa samim tim nije piraterija...

Jel prvo pesmica ili recitacija...:beat: 😀 Ozbiljno, treba prvo naci neki ugovor ili EULA-u, pa videti sta tamo tacno pise !

**bote, sto smo postali legalisti, a ?!?! 😉

Stvarno ne znam sta da ti odgovorim. Pa zar zaista mislis da se Microsoft slaze da se slobodno distribuira po net-u beta-u operativnog sistema koji ce izaci tek za koju godinu i na kojem tek treba da zaradi pare ? Pa u prvoj tachci eule bete XP-a stoji da korisnik koji je dobio beta-u od microsofta ima pravo da instalira OS na jednoj i samo jednoj masini i da je bilo kakva distribucija strogo zabranjena! Ako hoces mogu ti copy/paste-ovati celu eula-u pa da procitas. Ne verujem da se eula drasticno promenila sa ovom novom beta-om.

Amon_Ra je napisao(la):
Evo i linka: h**p://www.windowsxpstuff.net/~longhorn/longhorn_usa_4008_x86fre_procd1.iso

Valjda ovo ne kaci nova politika foruma po pitanju wareza...

Vec ga nama na toj adresi:rocket:

SnakeEyes je napisao(la):
Pa u prvoj tachci eule bete XP-a stoji da korisnik koji je dobio beta-u od microsofta ima pravo da instalira OS na jednoj i samo jednoj masini i da je bilo kakva distribucija strogo zabranjena!
Pa kao sto rekoh treba pogledati EULA...

Re: Re: Windows 2004 Longhorn build 4008

dedamrsoje je napisao(la):
Vec ga nama na toj adresi:rocket:

Da, bas bedak :rocket:
A taman sam hteo da iscimam ortaka da mi skine to cudo... :cuss:

Nazad
Vrh Dno