Šta je novo?

windows 2003 server boot

rbane

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2003
Poena
604
e ljudi... imam windows 2003 server CD sa jednom manom.... ne mogu da boot-am instalaciju prilikom paljenja racunara....
jel zna neko kako mogu da nabavim boot diskete ili slicno...

inace probao sam da boot-am iz windows-a i oce samo da se instalira na vec postojecu particiju u drugom direktoriumu sto znaci dva windows-a na jednoj particiji...
naravno ta opcija mi ne odgovara...

hvala...

Moram da postavim jedno mozda glupo pitanje. Da li si promenio u biosu da ti prvi boot device bude cdrom?

I ja da postavim još jedno: jel CD boot-abilan?

Nemam ovaj CD,ali probaj da butujes masunu u dosu (sa neke diskete) pa onda idi u direktorijum I386 sa CD-a koji imash i startuj winnt.exe
Trebalo bi da radi.... :wave:

mambo je napisao(la):
Nemam ovaj CD,ali probaj da butujes masunu u dosu (sa neke diskete) pa onda idi u direktorijum I386 sa CD-a koji imash i startuj winnt.exe
Trebalo bi da radi.... :wave:

Ali prethodno pokreni smartdrive - inače će ti instalacija trajati čitava večnost... ;)

rbane je napisao(la):
e ljudi... imam windows 2003 server CD sa jednom manom.... ne mogu da boot-am instalaciju prilikom paljenja racunara....
jel zna neko kako mogu da nabavim boot diskete ili slicno...

inace probao sam da boot-am iz windows-a i oce samo da se instalira na vec postojecu particiju u drugom direktoriumu sto znaci dva windows-a na jednoj particiji...
naravno ta opcija mi ne odgovara...

hvala...
slobodno ti pokreni instalaciju iz windowsa
kad prekopira fajlove i restartuje se doci ce na red i odabir particije na koju ces da instaliras

Nazad
Vrh Dno