Zna li neko sta se desava sa PC Health Check-erom, nece da pokerne program uopste
spectre and meltdown su krivi za sve zato je i 8 gen min i onaj TPM
Na dva PC neće da se pokrene, tako da ne radi kako treba.Zna li neko sta se desava sa PC Health Check-erom, nece da pokerne program uopste
Baš to, ovo sad izgleda kao da su novu stvar smislili da guraju korisnicima niz grlo. Posle će Windows 12 da vadi fleke.😂Ovi ako nastave ovako smeši im se Vista scenario. A i nastavak niza jedan dobar-jedan loš OS.
I ti si na osnovu toga zakljucio da je problem APP a ne mozda nesto kod tebe?! To sto je stream imao problema je tehnicke prirode bilo i posle je sve radilo ok. Tako da proveri ti u racunaru da ti ne fali neki od Visual C++ pa to instaliraj.Na dva PC neće da se pokrene, tako da ne radi kako treba.
Ni livestram im nije radio kako treba, konfuzne informacije, pa ni app koji su kao popravili jer je pogrešno detektovao neće da se pokrene.
Sve u svemu odličan launch
Moze meni link porukom ? Hvala ?Napravio sam "Windows 11 21196 modded ISO Ready for Rufus , no Secure boot , UEFI and TPM Check" nakacio sam na google drive kome treba mogu link da mu dam samo da skine ISO ubaci flesku od 8gb i napravi bootabilnu sa tim ISO fajlom za instalaciju , ne znam jel radi na UEFI GPT ali na MBR Legacy radi taj ISO fajl.
Nije ni kod mene radio. Ukjucen TPM i posle reinstall PC Health radi.I ti si na osnovu toga zakljucio da je problem APP a ne mozda nesto kod tebe?! To sto je stream imao problema je tehnicke prirode bilo i posle je sve radilo ok. Tako da proveri ti u racunaru da ti ne fali neki od Visual C++ pa to instaliraj.
Evo ti link https://drive.google.com/file/d/1837gjVEI71RIXrd8e2f8bQstBVs55EHC/view?usp=drivesdk nije piraterija ja modovao po uputstvu sa internetaMoze meni link porukom ? Hvala ?
Taj iso je leak, tako da jeste piraterijaEvo ti link https://drive.google.com/file/d/1837gjVEI71RIXrd8e2f8bQstBVs55EHC/view?usp=drivesdk nije piraterija ja modovao po uputstvu sa interneta
Ja sam mu samo predlozio sta da proveri, dosta puta bas zbog Visual C++ nisam nesto mogo da pokrenem jer mi je neki falio, pa tako sada imam svoju kolekciju Visula C++ koju uvek instaliram i sve mi uvek radi.
Ja ga aktivirao sa W7 ključem.Taj iso je leak, tako da jeste piraterijaili nije, s obzirom da W11 nije još moguce kupiti ali s obzirom da zvanično i nije dostupan i da u pitanju pre-release leak, svakako nije legalan.
Ima nova verzija PC Health-a, probaj nju.Evo sada sam na jos jednom mestu procitao da je covek ukljucio AMD fTPM i da posle toga PC Health Check nece da radi pa sam probao kod sebe misleci ma sta se ovo desava.... kada nece ni kod mene vise da radi od kako je ukljucena AMD fTPM opcija u bios a bukvalno do juce je radilo.
Tako da @Dark Magician izvini ali izgleda da si ti bio u pravu. Mrzi me ponovo da idem u bios da iskljucujem AMD fTPM da proverim da li bi posle toga PC Health radio.
Ovo sam i ja iskusio nekoliko puta.
Našao sam rešenje preko chocolatey.org
Jeste da je baziran na terminalu ali nema boljeg menadžera aplikacija.
Ako ga neko detaljno isproba na ovoj Windows "Deepin" verziji - neka nam ostavi ustiske!
Nista, u biosu promenis da nije Legacy boot nego UEFI, za GPT mozes da odradis ponovo instalaciju wina stim da u Rufus namestis da bude GPT a ne MBR i sto se tice Secure Boot to isto u bios ukljucis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari