Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Imam stariji komp, ima vec blizu 10 godina. U medjuvremenu sam mu menjao neke stvari, tipa SSD i tako ali generalno star je. Meni je sasvim dobar i takav, medjutim u poslednje vreme pocele su da mis e esavaju neke stvari, koje ranije nisu, a ne mogu da ustanovim u cemu je problem. Dakle pre nekih godinu dana sam mu stavio win10, pre je bio win7. Win10 je radio ok do pre mesec, dva, kada je poceo da mi se desava ovaj problem. Problem je u sleep modu. Dakle svaki put kad kompjuter od na sleep, desava se nesto drugo. Nekada se vrati normalno, uz lozinku. Nekada se vrati i uopste ne trazi lozinku. Nekada (sto je najveci problem), prosto ne moze da se vrati uopste. Dakle pocne power dugme da treperi kao da ce da podigne sistem, ali ostane zablokiran. Onda mora da se iskljuci komp totalno (cak i iz struje) da bi se sistem opet podigao. Poslednjih par dana mi se desava da umesto sleep ode na shutdown. Dakle najrazlicitije gluposti pravi. Sad, posto nemam vremena za zezanje sa reinstalacijom windows-a ili sam cak mislio, posto je stariji komp da se vratim na win 7 posto sa njim godinama nisam imao ni najmanji problem, hteo sam da vidim da li neko mozda zna sta bi uopste moglo da pravi problem, da li hw ili sw i da li mogu to nekako da resim?