Šta je novo?

Windows 10-PROBLEM

mihailodj

Poštovan
Učlanjen(a)
12.07.2014
Poena
70
Skinuo sam windows 10 sa microsoftovog sajta i zapoceo instalaciju ,medjutim u jednom koraku mi trazi product key i bez njega ne mogu da nastavim instalaciju .Ja product key nemam ,jer imam kopiju windows 7 .Dali u ovom slucaju mogu da instaliram Windows 10 ,i kako?

Ako si skinuo sam MSovog sajta ne treba ti Key, mozes skipovati to. Nesto si lose vidio..

Nemam ,evo sad cu da slikam ,bez tog product key-a ne mogu da nastavim

Imas drugi setup.exe u "sources" folderu pa probaj sa njim.

Pokrenuo si glavni setup.exe iz iso fajla zato ti trazi product key , udji u folder sources u iso fajlu pa zatim setup.exe i to je to.

I ja sam skinuo juče i danas ujutro ga instalirah preko fleške ali sam ja imao opciju SKIP. Međutim ipak sam ukucao ovaj insajderski javni ključ i gotovo. Evo radi ali dokle to ne znam. Nešto su mi prethodne bile bagovite ako i ova padne držaću se 7 i 8.1. Nije vredno muka niti tolikog špijuniranja....

Koliko sam do sada imao iskustva sa instalacijom win 1o ključ traži kada radiš čistu instalaciju a ne nadogradnju sa win 7 ili win 8.1. Kada sam se već javio imam problem sa instalacijom win 10 32bit. Pokušavam da nadogradim win 7 pro 32bit ali jednostavno ne ide. Uradi sve prve korake pripreme i posle prvog reseta krene sa podizanjem sistema i samo izbaci grešku da nije u mogućnosti da uradi nadogradnju i da će vratiti prethodni OS što na moju sreću uradi korektno ali to nije moj cilj. Da li je neko imao slične probleme?

Možda nisam napomenuo radi se legalnom potpuno ažurnom win 7 sistemu sa svim zakrpama.

Uspeo sam da nađem ključ preko google-a i instalirao windows 10,međutim nije mi aktivam i stoji mi onaj odvratni vodeni žig na desktopu Aktivirajte Windows iditie u postavke bla bla bla.... S ovim ključevima koje sam našao na netu nisam uspeo da aktiviram windows.Da ne znate možda vi neki ključ,s kojim mogu da ga aktiviram?

Poslednja izmena:
Uspeo sam da nađem ključ preko google-a i instalirao windows 10,međutim nije mi aktivam i stoji mi onaj odvratni vodeni žig na desktopu Aktivirajte Windows iditie u postavke bla bla bla.... S ovim ključevima koje sam našao na netu nisam uspeo da aktiviram windows.Da ne znate možda vi neki ključ,s kojim mogu da ga aktiviram?

"Windows 10" tema i udri se listanja. Hiljadu uputstava kako da aktiviras KMSom. Ili jednostavno platis.

Nazad
Vrh Dno