Ma nece da mi dize sa fleske od kad sam ubacio beta bios zbog am3 procesora.Matora msi k9n neo v3 je u pitanju.Moz biti los cd. Probaj fleskom.
Da li cu se pokajati ostaje da vidimo![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Da, svega 20 godina kasniPosto je Dark mode radio jos u Windowsu XP/2000 (kroz High Contrast, ali je Chrome ignorisao)
Pa o tome kolega i prica
Imas u power optionsu-dugme fast startup.Да ли има неко решење како да убрзам укључивање win10 или сам промашио тему?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nije MS kriz, vec aplikacije koje namerno ignorisu i postave svoju temuVecina aplikacija radi odlicno u toj temi.
Samo Chrome i jos poneka se prave pametne
P.S. Ne diram ja Linux nestoOno sto nisam imao prilike da isprobam ozbiljno ne komentarisem. Meni bi se Linux verovatno mnogo vise svideo, ja volim command line i mogucnost da cackam sve moguce, ali posao mi je razvoj drivera za Windows vec 20ak godina, pa ono.... cemu drugi OS
![]()
Најгоре од свега је што је на ssd-у.. У питању је лаптопImas u power optionsu-dugme fast startup.
Meni je to off, posto kad mi je upaljeno zabode mi izmedju windows loga i login screena.
Najbolji kupi SSD
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari