Šta je novo?

Windows 10 Net Issue

Zlatan_ibro

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2014
Poena
255
POzz ljudi,
imam neki problem sa kompom poslednjih 5 dana. naime gubi mi se net. samo od jednom windows prijavi da nema neta. ugasim ruter, upalim i odmah dobijem net.
sledecih 5 minuta opet isto. da nije neko imao iskustva sa ovim problemom od poslednjeg updatea za win10 i kako ste to resili?

mene zivcira sto mi ne ucitava sve stranice lepo... prvo sam mislio da je do drajvera za mreznu,pa sam stavio druge/nove... ali i dalje isti problem... pa zamenim chrome za firefox, problem stoji i dalje...
recimo fejs,ucita donekle,pa samo stane i dalje nece news feed da ucitava... na nekim stranicama fale slike, neke uopste nece da otvori dok ne refresujem par puta...
zbog ovoga ozbiljno razmisljam da se vratim na 8.1,ovo je nepodnosljivo.

Znam da ne doprinosim resenju ali i meni se desavalo isto sto je napisao ivicanikolic ali su ti problemi nestali sami od sebe kroz 4,5 dana i to u svim browserima (edge, chrome, mozilla). Kako..pojma nemam.

jel si apdejtovao sistem? ja od kad sam ga podigao,nisam uopste,iskljucio sam apdejt skroz...

updates je ukljucen i nisam ga gasio, poslednji update mi je bio sinoc, evo sad isti problem, moram da procackam malo po netu da vidim bar te drivere novije ne bi li nasao da probam

Nazad
Vrh Dno