Šta je novo?

Windows 10,gubitak Modern aplikacija

Stefan2000

Poštovan
Učlanjen(a)
05.05.2016
Poena
69
Pozdrav,od pre neki dan na Windows 10 Pro 64 Bit više nemam Modern aplikacije(Alarm&Clock,Calculator,Store,Xbox i ostalo).Ja ih nisam deinstalirao,već su se one posle brisanja nekih malware-a Malwarebytes-om same izbrisale,takođe i Startni meni nije radio,a kada sam restartovao računar startni meni se vratio,ali su sve aplikacije koje su u njemu bile zakačene,otkačene.Probao sam komande u Powershell-u za resetovanje tih aplikacija,ali ništa se nije desilo.Da li neko zna šta bih mogao da uradim,sem ponovnog instaliranja sistema?Najbitinije mi je da vratim Alarms&Clocks,Calculator,Store,Weather,Sports.

Još bolje. Najzad imaš Windows bez bloata. :) Ja bih ga koristio u tom stanju.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Problem je što dosta korstim Windows Calculator i Stopwatch,da li znate neku dostojnu zamenu ova 2 pograma?Podrazumeva se aplikacija,ne neki sajt.

Ako ti nije problem, pošalji mi taj malware, vrlo rado bih pobio sva ta gow** od "aplikacija" ;)

Što se tiče calculatora, ja koristim matori Moffsoft FreeCalc, jer mi je vrlo važno da imam onu "traku".
http://www.moffsoft.com/

KPBiNac.png

Hvala svima na pomoći,uspeo sam da preko Chrome-a da uđem u Windows Store i instaliram neke aplikacije.

Posle brisanja virusa sa Malwarebytesom,aplikacije su počele da se vraćaju,konačno! :)

Vrh Dno