Pa nije baš ni samo to, tj. KFR, ne pogađa svakog. Pokušaj racionaizacije je još gori, rekoše da pogađa samo 0.01% systema a kad ono više od polovine. Mene sigurno da ne može da ošteti, nikada ne držim privatne falove na C: niti ih povezujem sa Windows-ima. Nejbolji lek, Macrium reflect.The October 2018 Update tried to tidy up this situation. When KFR is being used, the October 2018 Update will delete the original, default Known Folder locations. Microsoft imagined that this would simply remove some empty, redundant directories from your user profile. No need to have a Documents directory in your profile if you're using a redirected location, after all. The problem is, it neither checked to see if those directories were empty first, nor copied any files to the new, redirected location. It just wiped out the old directory, along with anything stored within it. Hence the data loss.
Voleo bih da znam kako je izgledao ovaj brainstorming, gde su zaključili da je dobra ideja. Ovo čak nije ni bug, to je feature.
Po defaultu, ugasi ga nakon minut dva i nije taj fini feature isključiti koliko ja znam. Ugasi li ti se dok unosiš lozinku?
Koje djubre ovaj build 17763.55 sad odjednom ne radi zvuk i ne moze Realtek High Definition Audio da se instalira:
Pogledajte prilog 258577
A kad instaliram rucno u device manager onda radi i posle kad hocu opet da instaliram da bi imao u Control Panel one opcije za zvuk nece izbacuje gresku.
Driver orginal skinut sa sajta laptopa , na prethodnom buildu sve radilo normalno.
Tako je još od Viste. Ne brini se za to.Da li neko zna u cemu je stvar sa Properties-om Foldera i read only.
Desni klik na bilo koji Folder/Properties, za svaki pise "Read-only (Only applies to files in folder)".
Probam da skinem read only, kao odradi nesto, medjutim i dalje je to stiklirano pri sledecem otvaranju.
Nista nije zapravo read only, svi fileovi mogu da se brisu pisu.
Probao na 4 racunara, svugde isto.
ugasio windows update u services.msc
ubacili insider build kao final
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari