Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Није ми јасно. Скинуо сам W10 преко MediaCreationToolx64 и приказуј ми да је тежак 3,255 GB, dok je RTM (10240) тежак 3,898 GB.
Како Finall може може бити лакши од RTM-a???????

Ako sam lepo shvatio. Sad posto sam apgrejdovao na win10 sa sedmice,skinem win10 preko tool-a i instal sa bootom i on ce biti aktiviran legalno za stalno? Jel ima rok do kad trebam da obaram sistem da bi to uradio jer imam brdo programa koji mi,vidim sada rade? I ako moze ta pomoc kako da ne kucam sifru pri dizanju sistema :)

Poslednja izmena:
Није ми јасно. Скинуо сам W10 преко MediaCreationToolx64 и приказуј ми да је тежак 3,255 GB, dok je RTM (10240) тежак 3,898 GB.

Ne beri brigu ja sam taj malo pre instalirao i sve radi!

Zato što verzija preko MediaCreationToolx64 koristi ESD format za distribuciju. RTM koji si ti pre toga skinuo je koristio WIM. ESD koristi kompresiju dok je WIM nekompresovani format.

Hvala svima na pomoci! Skontao sam (doduse malo sporo) :)

Sto kod mene stoji u donjem desnu uglu kod sata TEST mod i verzija windowsa. Na samoj pozadini. Nisam skinuo rtm verziju nego 240 iso. Zadnj updejt pred RTM. I aktivirao sam win10 enterprajs ali stoje ona mala bela slovca. Da li mogu preci sad na win10 rtm.
Test mod? cekaj nisi odradio upgrade na 10240? nego ti stajao na 10166?
A sad si skinuo ovaj iso za upgrade sa win7/8.1? jesam li te dobro razumeo?

I kod mene problemi sa updetima dva komada, nasao neki fix na netu prvo izbrises sve u: C:\windows\softwaredistribution\download , a onda u cmd sa admin ukucas: wuauclt.exe /updatenow i pocelo da skida windows 10 pa videcemo...
Pogledajte prilog 175902

Provereno radi :) znaci ko ima error probleme sa apdejtima ili ok notify when is ready nek uradi ovo...20150729_140552.jpg

Test mod? cekaj nisi odradio upgrade na 10240? nego ti stajao na 10166?

A sad si skinuo ovaj iso za upgrade sa win7/8.1? jesam li te dobro razumeo?

Odradio sam upgrade sa win7 na 10240. I pise mi dole test mode malim belim slovima. I registrovao sam nekom kmc aplikacijom.

Sto kod mene stoji u donjem desnu uglu kod sata TEST mod i verzija windowsa. Na samoj pozadini. Nisam skinuo rtm verziju nego 240 iso. Zadnj updejt pred RTM. I aktivirao sam win10 enterprajs ali stoje ona mala bela slovca. Da li mogu preci sad na win10 rtm.

A ko ti je rekao da stavis enterprise verziju??
Za ugrade legalno jedino idu core i pro verzija zavisno sa kog sistema upgradujes

Niko mi nije rekao. Nego kad vec mi nije izaslo da mogu da ga upgrejdujem free onda sam ga ja aktivirao programom.

pa onda imas pirata, legalna aktivacija je jedino moguca sa aktivirane 7-ce i 8.1-ce na windows 10 core/pro

insideri i dalje nemaju licencu, jedino mogu da dignu 10-ku RTM ali kasnije ce se ona automatcki updatovan na tehnikal preview noviji, tako da zaboravite ovaj nacin ako ne zelite da ostanete insideri

Poslednja izmena:
Odradio sam upgrade sa win7 na 10240. I pise mi dole test mode malim belim slovima. I registrovao sam nekom kmc aplikacijom.
Ako si tako radio onda se ne cudi...
Pisalo je ovde 1000 puta jedini provereni nacin za upgrade.
Moras da se prijavis za upgrade, ne mozes samo da napucavas build.

Ne stvarno, a shta je sa nama sa registrovanim rtm ako sutra promenimo plochu ?

Bice aktivatora aktivacija je ista kao i 8.1 sa kms tako da bez brige

pa nisu ni legalni dobili tek deo ljudi, lepo sa 7 i 8.1 upgrade pomocu onog tool-a ili ISO rtm (wzor iso je validan Md5 je potvrdjen) fajla i to je to

Aj napisi mi molim pun nazi ovog toola i ako moze link od iso rtm. Nisam kuci a kad dodjem veceras da krenem opet da upgrejdujem.

Untitled.jpg skinuo sam taj tool i krenuo je da skida, jel to to? nadam se da jos ne instalira nego samo skida iso file :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno