Logovane kao local user ili na MS account?Evo ja na 3 masine proveravao apdejte do sinoc i nista![]()
Neke ima, bar prioretno...vidim da su ljudi sa accauntom dobili prvi dan...Nema veze s nalogom update.
Da ta je RS1...instaliraj.Vuk40@ sinoc prvo je je uradio download i taman kada sam mislio sada ce da ga instalira ponovo je poceo da skida, pustio ga do 80% i prekinuo ga, sad sam upalio laptop i dobio ovo
Pogledajte prilog 206418
pa mi je cudno, da li sam skinuo pravu stvar, da li da ovo instaliram ili ne, da li je to ta verzija?
Verovatno su ti na jednom account/e-mail podesavas ovde...Od nove verzije sam primetio da kada izvrsim neke sitnije izmene na laptopu da se to isto dogodi na desk kompu. Koristim isti e-mail ali ovo se pre nije dogadjalo, novina je. Da li ima negde da se iskljuci ova mogucnost? Neke od izmena koje sam primetio je desktop pozadina, neka podesavanja u exploreru,...
Zato sto ga samo taj isti program moze deaktivirati, mozda da pobrises registy sa CCleaner-om.Ali na prethodnom laptopu nije bilo potrebe za takvim cimanjem... Isto bio preactivated i AutoKMS. Nisam te razumeo sta da uradim u svakom slucaju. Da ponovo koristim AutoKMS ili cime vec da je preaktiviran (mada je sad vec win 10 a ne win 8 pa ne znam kako to moze), skinem sta? Kako da skinem i zbog cega? Sta onda dalje posle svega toga?
Mene samo zanima (da ne citam unazad ko zna dokle) da li je iko uspeo da preko regularnog apdejta dobije Anniversary ?
Ovde promeni na dark i ostatak po zelji...Upgrade je dobro prosao i za sada mi se cini da nista nisam izgubio osim sto me stalno pita za odredjene aktivnosti koji program da pokrene, neko se zalio da mu je izbrisan Malwarebytes, ja tih problema nisam imao. Primecujem po neku kozmetiku koja lepse deluje, to je za sad. Sto se brzine tada tice za sada ne primecujem neku razliku, mada mi se cini da se po neki put pojavi neka klekavica, verovatno dok nalegne kako treba, nadam se da nece trebati clean install.
Primetio sam kod nekih da stoji crna ili siva pozadina, kako da promenim belu u sivu.
Ne moze za sad bez tweakovanja i alata...nadam se da ce to prosiriti.Hvala druze, a da li moze da se menja ovde pozadina
Pogledajte prilog 206482
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari