Šta je novo?

WindowBlinds i ACDSee

• Začetnik teme Začetnik teme drapin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Da li neko slucajno upotrebljava ovu kombinaciju na 98/ME sistemu ???

Naime, najnoviji WB 3.5 radi odlicno sam za sebe, isto tako i ACDSee 5.0 sam za sebe. Medjutim ako je WB loadovan nemoguce je pokrenuti ACDSee !
Ubio sam se juce trazeci sta nije u redu sa njim, dok nisam otkrio procesom eliminacije da ACDSee prihvata da radi SAMO ako se unload-uje WB 🙁

A "majstori" iz Stardock-a su u WB ubacili opciju koja odredjuje koji ce programi da se skinuju, umesto da su predvideli da se odredjeni programi NE skinuju !!! - tako da ako se ta opcija ukljuci trebalo bi ubacivati pojedinacno SVE programe osim ACDSee-a, da bi on bio izuzet od skinovanja...

Posto su oba programa vrlo popularna i u sirokoj upotrebi, takav "sudar" mi je prosto neverovatan...mozda je neko negde na net-u, na nekom forumu ili slicno naisao na neki komentar na tu temu ?

Na XP-u mozda rade, nisam probao, a i nema neke potrebe za WB-om na XP-u...

Kad smo vec kod toga da li neko ima iskustva sa nekim drugim programom za skinovanje 98/ME (ako takav uopste postoji) - ali ne onih tipa NextStep, Talisman i slicni koji menjaju ceo shell ili menjaju samo desktop (HoverDesk) - vec pravo skinovanje postojeceg Windows-ovog shell-a ? To za razliku od XP-a, u 98/ME nije uopste jednostavno, jer OS nije bas predvidjen za takve akrobacije - koje XP potpuno podrzava.

Moze bez ACDSee-a

U pravu si. ACDSee ne radi kada je loadovan WinBlinds.
Ali ipak postoji opcija da ne skinujes samo odredjeni program (umesto da stavljas listu programa koje ce skinovati, a izuzmes onaj koji z*z*).
To je u opcijama Per Aplication.
Odredis putanju do programa, i u opcijama cekiras da se ne skinuje.
Evo ga i ScreenShot.

Nazad
Vrh Dno