Šta je novo?

Windos 7 problem sa gadgetima

Jesi li probao da ih razvučeš mišem ili pak u podešavanjima da im promeniš veličinu?

tokom redovnog korišćenja,nije mi uključen system restore,jel može sad naknadno da se uključi
nije mi problem instalirati ponovo,ali uzima mnogo vremena updateovanje do SP1

uradio sistem,apdejtovao baš sve,sve što ponudio,,potrošio brdo vremena,na kraj isto,zapravo još gore kad sam hteo da instaliram winzip neće da raširi prozor da mogu da kliknem na next...evo slike

1. Da li sada imaš problem sa gadgetima?
2. Kada si primetio problem/e? Odmah nakon instalacije windowsa ili kasnije i kada?
Edit:
na kraj isto,zapravo još gore kad sam hteo da instaliram winzip neće da raširi prozor da mogu da kliknem na next]
Tek na kraju si primetio ili proveravao, ovaj odeljak to znači?

Poslednja izmena:
ranije sam primetio da sve funkcionise posle instalacije,sve dok ne dođem do sp1,ne verujem da je do samog sp1,ali verovatno neki update što dođe s njim
inače ploča je nova iz 2013 godine i drivere instaliram odmah sa originalnog dvd
mada sumnjam na neki update Graphics Adapter WDDM,probaću bez njega dalje a tu je i system restore da pomogne

Poslednja izmena:
Sačekaj desetak minuta, poslaću ti PP.
Edit:
Imaš linkove u inboxu.
Ponovi instalaciju windowsa.
Posle instalacije proveri stanje.
Pa instaliraš drajvere za grafiku pa provera.
Onda sve ostalo (uz provere) pa ćeš znati šta uzrokuje problem

Poslednja izmena:
nisam instalirao one dve opcione stavke,apdejtovao sam na SP1,sve ok,videćemo da li će biti problema sa nekim drugim aplikacijama,inače everest home,ET6(easy tune) mi uopšte ne radi,ali HW monitor radi sa ok prikazom temperature,jedino pokazuje neke napone bez veze ali tu je bios

za sada zadovoljan

Poslednja izmena:
čak je i WEI veći za 0,1 nego sa onim wddm grafic adapterom

problem je bio Internet Explorer 11 Developer Preview for Windows 7!!!

Nazad
Vrh Dno