Šta je novo?

Winamp3 skins

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Evo proslo je 3 meseca od pojavljivanja novog Winampa koji ima podrsku za napredne i vizuelno mnogo dopadljivije skinove od stare 2.xx verzije. Dosta sam ceprkao po netu, ali tih ultra lepih skinova bas nesto i nema, mnogo je lepsih skinova bilo u doba dok je Winamp3 bio jos u beta fazi... nikako mi nije jasno zasto se ti skinovi jos ne pojavljuju. Da nisam nasao ovaj skin sigurno bi se vratio na 2.xx verziju. Obavezno probajte gore navedeni BOOM skin jer je to po meni najbolji skin koji je ikada izasao za Winamp, nudi neke zaista zanimljive opcije i mogu reci da je revolucionaran, obavezno ga downloadujte!

Ma 2.xx je zakon.Ovaj mi je nesto mnogo......kako bih reko......ma ne znam ni sam......Bolja mi je 2.xx😀 😀 😀

Wianmp3 je njesra. U principu ima sve opcije kao Winamp 1.5 😛, moyda jednog dana stigne Winamp2 po broju opcija, a do tada...

Ma dobro bre nisam postovao zbog toga, nego zbog ovog skina. Toliko me je odusevio, da sam morao da ga pomenem.

Cvele je napisao(la):
Ma 2.xx je zakon.Ovaj mi je nesto mnogo......kako bih reko......ma ne znam ni sam......Bolja mi je 2.xx😀 😀 😀

Ma bre sporiji je od Windows Media Playera!

Nazad
Vrh Dno