Šta je novo?

WinAmp vs Aimp

Uuu extra, ovo mi je trebalo, sad cu da probam da podesim. Inace, samo tim plug-inom sam uspevao u winamp-u da podesim zvuk kako mi odgovara. Hvala

Jesi li na ovo mislio

aimp2.gif

Uz početno oduševljenje, jedva sam našao shoutcast u Aimp-u, a onda :zgran:
Ako se ovo bude rešilo da radi stabilno, postaće moj drugi omiljeni plejer, naravno posle Foobar-a ;)

Prilozi

• aimp_radio.png
    aimp_radio.png
    69.9 KB · Pregleda: 73
Koliko vidim problem je do Shoutcast servera.

Ono što meni fali u AIMP-u je podrška za ASIO, koju nikako da urade iako je bilo planirano.

Meni samo nije jasno zashto je toliki problem napraviti da fajlovi/folderi mogu samo lepo i kulturno da se prevuku u playlist-:mad::crash:u...?

Hmmm,onda ja neshto radim pogresno...:) Open,probam da prevucem neku stvar u listu-trt, ne moze....:D

Šta Open ako prevlačiš u listu?

Ako si na Windows7 ako se dobro sećam drag&drop ne radi ako aplikaciju ne pokrećeš kao admin ili ne dodeliš svom useru sva prava.

ja koristim dfx na aimpu , rezultati su bolji od x-fi kristalajzer softvera.

malo modifikovani preset 17 , sound type 2, dinamika oko 3 , 3d i ambience, maltene na minimumu.

potrebno je da instalirate winamp ( da ! ) zatim dfx , i prevucete dfx dll iz winampovog u aimpov plugin folder.

radi - bombona .

Šta Open ako prevlačiš u listu?

Ako si na Windows7 ako se dobro sećam drag&drop ne radi ako aplikaciju ne pokrećeš kao admin ili ne dodeliš svom useru sva prava.

Hmmmm...."Open file(s)" ?:) Ne moze ni u aimpu,ni u media plejeru,ni u josh mlooogo drugih plejera. Dok se neko ne bude setio da omoguci jednu tako prostu stvar ja cu,'fala lepo, da se drzim winampa. Iz principa....:D
EDIT:
Na XP-u

Ronin - pa ne možeš iz njegovog Open dialoga da prevučeš ništa. Prevuci iz komandera, my computer-a...

Ronin - pa ne možeš iz njegovog Open dialoga da prevučeš ništa. Prevuci iz komandera, my computer-a...

Pa znam da ne moze,to i jeste poenta. :)
'Bem ti chudo(a) od programa kad morash da otvorish jos jedan program da bi prevukao neku stvar u listu. Totalni debilizam...:crash: :D

Inache,u Winampu moze.;)

aimp definitivno, nisam instalirao winamp otkad sam ga otkrio

Nazad
Vrh Dno