Šta je novo?

Winamp streaming problem

markovski

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2007
Poena
319
Neki put se zapitam sta bi ljudi radili koji imaju raznorazne probleme za kompjuterima da nije ovog bencha. Svaki sam prob resio zahvaljujuci ljudima odavde.
Elem, imam problem,kako i sam naslov kaze, sa streamingom radio stanice na winampu. Desava mi se stalno da posle nekog odredjenog vremena pukne veza i ostane tako pauzirano. Imam adsl telekomov,1 mb mislim da je sada brzina. Stavio sam na slbiji kvalitet zvuka kako bi manje opterecivao mrezu medjutim ne pomaze.
E sada pitanje moje je ovo: Da li moze da se nesto namesti da ne puca vise a ako vec mora da puca, da li ima prog koji odmah nastavlja ako pukne. Makar se i desavalo da zbog tog programa i secne malo radio pri tom konektovanju, neka i to jer je bolje nego svaki put da moram da klikcem na streaming. Dosadno je!!Pokusao sam da objasnim problem, ako sam nesto izostavio vi pitajte. I sa svim stanicama se desava da pukne mada ne u isto vreme koje je relativno uvek.

Ako ti neki torrent ili emule radi u pozadini onda to moze biti uzrok prekidanja veze.

Ne, nista! U tome i jeste caka. Nesto se zaglupi. To se i ranije desavalo na starom winu pa sada kada sam digao sistem opet isto. Cak nisam isti dizao. Da li ima neki prog za ponovno uspostavljanje?

identican problem i ja imam na kompjuteru na poslu
koristi XP SP2 i ume da se zaglupljuje svakuh 2 do 3 minuta
kod kuce imam Vistu i sve radi perfektno
na oba je telekomov adsl

cesto sam se i ja pitao u cemu je problem ali odlicno je sto si otvorio ovu temu . nadam se da ce nam neko pomoci

🙂 ipak je prijatnije slusati radio stanice nego vec iste i snimljene pesme

Slazem se sa tobom i cudi me da nisam nasao temu sa ovakvim problemom.
Vidi sada celu noc mi je radio komp i ujutru ustajem idalje ide radio!!! I sve do sada nije zucnuo. Desi se nekad da pukne adsl ali to je retko retko(da ga ne ureknem). Kad sam za kompom i radim nesto cim prekine streaming pogledam u modem on radi bez problema. Znaci dodje do nekog konflikta i ne znam sta da mu radim.
Meni nije na 2 3 min meni je na par desetina ako ne i po koji sat

Nazad
Vrh Dno