Šta je novo?

Winamp PowerPlayer II

illidan

- Bike Camper -
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,605
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, cm atmos 240 - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - fosi audio za3 - kef q350, fiio ft1, all balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
gigabyte mo27q28g
Miš & tastatura
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Winamp Powerplayer II 2.31d - Video plugin

Winamp PowerPlayer II is a plugin that can turn your Winamp into a professional video player application. PowerPlayer can play video in windowed mode, fullscreen or even video on desktop. Handles any video file which is supported by DirectShow (includes MPEG-1, MPEG-2, DAT/VCD, ASF, WMV, MOV, AVI, DivX, Real Media, QuickTime Movies (v4.0 or later), and Flash Movies were also supported (with additional software like Real alternative ). This latest version also have support for DVD playback. In addition to standard features commonly found in video player applications, PowerPlayer offer unique features such as widescreen, panning, zoom, internal playlist, and much more. It has a simple interface, easy to use, and tightly integrated to Winamp. The program also takes benefit of available Winamp DSP (plugin) and EQ adjustment, to easily improve audio quality of the played video. Moreover PowerPlayer II is free !! Winamp Powerplayer has been given a major update. We await your comments and suggestions on the new release.

http://download.nullsoft.com/customize/component/2003/7/24/P/PowerPlayer_II.exe

ZoNi je napisao(la):
ja kad instaliram WinAMP, obavezno mu skroz iskljucim (tj. ne instaliram) podrsku za video!
Takodje... mada se secam da je bilo komentara ljudi kojima je Winamp primarni video plejer, tako da ce verovanto nekome koristiti 😀

pa ako mogu da se pomire sa time da svaki put kad puste film moja ponovo da prave playlist onda ok. Mene jako mrzi da svaki put slazem 50gb muzike...

gx-x je napisao(la):
pa ako mogu da se pomire sa time da svaki put kad puste film moja ponovo da prave playlist onda ok. Mene jako mrzi da svaki put slazem 50gb muzike...
Zato ja uvek imam snimljenu playlist-u, za slucaj da se neko pametan ko svrati kod mene seti da pusti nesto i zezne mi mojih cirka 2K pesama u listi :d

ZoNi je napisao(la):
ja kad instaliram WinAMP, obavezno mu skroz iskljucim (tj. ne instaliram) podrsku za video!
Normalno, kad nemaš pojma. 😀

gx-x je napisao(la):
hehe... zato ja vise ne koristim ni WinAmp 🙂 Billy otvori koliko hoces pesama za 2-3 sekunde 🙂

@ stvorenje: wtf? :smash:

kad je vec otvorena tema o winampu jel ima neki plugin koji ce da ga drzi stalno na vrhu jer mi ovako bezi iza nekih prozora iako je ukljucena always on top opcija

ZoNi je napisao(la):
Billy otvori koliko hoces pesama za 2-3 sekunde 🙂
Uzgred, imaš li ideju zašto je sa Billy-jem muzika tiša nego sa svim ostalim playerima? Moram da odvrnem zvučnike gad ga koristim, a onda mi je sve drugo preglasno.

Da iskoristim ovaj treid pa da pitam nesto sto bi bilo interesantno, ali cisto sumljam da postoji.
Postoji li neki program ili drajver ili nesto kako god nazovite sto automatski aktivira zeljeni program kada se widows startuje. Npr. da winamp automatski pocne da svira kada se upali komp. To bi bilo bar meni veoma korisno, jer ne zamisljam komp upaljen bez muzike.

Probaj da fajl play liste stavis u start/programs/startup. Trebalo bi da prilikom dizanja win-a aktivira playlistu i ako ti je namesteno kako treba ko da otvara tu listu trebalo bi da dobijes listu u winamp-u i da svira. Probao sam ja tako nesto pre par godina i radil oje bez problema ali smori uvek ista pesma kad upalim komp 🙂

Može još jedno rešenje - preko Scheduled tasks.
Napraviš novi task, koji će pokretati plejlistu, a u pod Schedule izabereš At System startup i tada će početi muzika i pre nego što se uloguješ 🙂
Jedino će gašenje programa koji pušta muziku biti mali problem, ali možeš ga ugasiti preko Task Manager-a (ako je winamp registrovan za plejliste, onda samo nađeš winamp.exe u spisku procesa i ubiješ ga).

set je napisao(la):
kad je vec otvorena tema o winampu jel ima neki plugin koji ce da ga drzi stalno na vrhu jer mi ovako bezi iza nekih prozora iako je ukljucena always on top opcija
Probaj sa ovim programom. Ima jos nekih zanimljivih opcija.

Prilozi

wiz011 je napisao(la):
Uzgred, imaš li ideju zašto je sa Billy-jem muzika tiša nego sa svim ostalim playerima? Moram da odvrnem zvučnike gad ga koristim, a onda mi je sve drugo preglasno.
pa, verovatno si utisao zvuk u samom Billy-ju...
znaci, klik negde ispod searchbar-a ili one "peak level" zone i vuci gore-dole 🙂

ZoNi je napisao(la):
pa, verovatno si utisao zvuk u samom Billy-ju...
znaci, klik negde ispod searchbar-a ili one "peak level" zone i vuci gore-dole 🙂
Ne, ne, nije to... Zvuk u Billy-ju je uvek na max.

@Baraba

Ama kako da ne postoji, raznoraznih startera, shedulera itd. ima koliko god hoćeš. Moguće da čak ima i neki poseban na WinAmp sajtu. Prošetaj malo po www.snapfiles.com i WinAmp sajtu i sigurno ćeš naći.

BTW, šta fali startup sekciji u Windowsu?

Nazad
Vrh Dno