Šta je novo?

winamp normalize plug-in

• Začetnik teme Začetnik teme Laza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Posle bezuspesnog trazenja, konacno nadjoh jedan plug-in za winamp koji normalizuje jacinu zvuka i pri tom radi stvarno taj posao.

Laza je napisao(la):
Posle bezuspesnog trazenja, konacno nadjoh jedan plug-in za winamp koji normalizuje jacinu zvuka i pri tom radi stvarno taj posao.

Da jedan od retkih koji taj posao zaista i odrađuje. Jedino što ne može istovremeno sa njim da radi i DFX.

Laza je napisao(la):

Hteo sam da kažem: Jedino što ne može istovremeno sa njim da radi i "DFX" ali budući a je "FX" oznaka za FX onda je to ispalo kao DFX

Re: Re: winamp normalize plug-in

Visente je napisao(la):
Hteo sam da kažem: Jedino što ne može istovremeno sa njim da radi i "DFX" ali budući a je "FX" oznaka za FX onda je to ispalo kao DFX

Hu, pa ovo je baš veselo. Šta misle administratori o ovome?! Hoću nešto da napišem a umesto toga mi se javlja smiles? Čak ne uzima u obzir ako to stavim pod znakove navoda. Ajde da vidimo šta će biti ako napravim razmak između slova. Dakle hoću da kažem (sam mi nikako ne daju da se izrazim😛 ) da:

Jedino što ne može istovremeno sa njim da radi i "D F X"

Ne verujem da u winampu uopste mogu raditi dva DSP plugina istovremeno, tako da i nije cudo sto ne radi sa D F X om

pozdrav

steta sto ne radi sa novom verzijom 🙁

BodyRemover je napisao(la):
Ne verujem da u winampu uopste mogu raditi dva DSP plugina istovremeno, tako da i nije cudo sto ne radi sa D F X om

Mogu, samo kako ce to da ispadne vec ne znam, tj. da li ce da se slazu... dakle skinite MuchFX 1.0111.1...
It allows to:

* Stack several DSP plugins.
* Use Winamp 1.x DSP plugins in Winamp 2.x

Nazad
Vrh Dno