Šta je novo?

Winamp - M R T A V ? ? ?

• Začetnik teme Začetnik teme Walker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma i sta vise imaju da dodaju. :d MP3 standard je isti vec godinama. Ja koristim 2.9x i skroz mi je OK. Ne treba mi nista od onih budzologija iz petice.

p.s. Napravise movie plejer od njega! 🙂

Braaate, kako sam se smorio... Ne mogu da verujem...

Verujem da ce moci jos godinama da se koristi, ko zna sta ce se pojaviti... Ma ionako cu brisati W$ kako se stvari sada razvijaju.

Vidim zapoceta je prica da bi mogao da predje u Open source - ima li ikakvog nacina - moze li se desiti da AOL pusti tek tako da ga raja razvija? Ma nema sanse 🙁 Pre ce izbaciti neki turbo hyper ultra nabudzen player nove generacije - boze nas sacuvaj W$ Media PLayera i sl.

U pravu je Delija, ove poslednje verzije su imale dosta nepotrebnih opcija, mada sam ih redovno skidao 😉

ma ajde ljudi nema sanse verovatno vec prave neku "revoluciju" promenice mu ime i pustiti raji da se blentavi dok Bili ne poludi i kupi ceo AOL, internet i sve nase zivote u paketu 🙁

ZoNi je napisao(la):
nista strasno ako se prekine razvoj... ja ionako ne primecujem nista bitno razlicito jos od verzije 2.0... (naravno, pricam o mp3 reprodukciji!)
Jel si probao da pustas Lame-encoded empetrojke sa verzijama ispod 2.50?

Stvarno, koja je najnovija verzija WinAmpa, ali 2.x? Ja koristim 2.9... Ima li neki noviji? Ova petica nema ništa posebno bolje od starog, ionako mi stalno stoji u tray-u, i nikad ga ne maksimiziram, tako da i ne vidim koliko je lep/ružan...

Untitled-1.gif

:wave:

Ali, smorio sam se kad sam pročitao vest... Jedino postoji tračak nade da pređe u open-source, ali teško...

Meni se ionako uvek više sviđao player sa
http://www.quinnware.com/
a bar mp3 možeš puštati iz bilo čega(uključujući i ACDSee i Total Commander) tako da ukidanje Winampa nije neki tužan momenat u mom životu

@Filo: to je bas mazohisticki....

ZoNi je napisao(la):
voodoo: nisam... ne moze, a? :trust:
Moze, ali ne svira ih lepo (to jest svira ih duplo brze nego sto treba)...
Hocu da kazem da ako se vec drzite 2.x verzija, koristite 2.9x posto je posle 2.5x bas dosta stvari ispravljano i peglano...

ZoNi je napisao(la):
da li su ovo prave komande u trayu? ili je samo neka ikonica? ako je to neki plugin, daj adresu i/ili ime.... 10x!

voodoo: nisam... ne moze, a? :trust:
E, pa kako da ti nemaš te fensi ikonice? Razočarao si me! :d
Prave su i znam da petica to ima (probao sam), ne sećam se da li toga ima u 2.91 tj poslednjoj verziji dvojke.
P.S. Nabaci ti to što pre, da ne zaostaješ u društvu 😀

voyager je napisao(la):
Prave su i znam da petica to ima (probao sam), ne sećam se da li toga ima u 2.91 tj poslednjoj verziji dvojke.
imam 5icu, ali nisam to video... sad cu da vidim da li 2.91 ovde na poslu to ima...

PS. Bolje zaostajati u drustvu, nego u razvoju! :banana:

O DFX-u smo vec pricali - nista posebno ako imas dobre zvucnike.

Jedina korisna stvar po meni u novoj Winamp petici je opcija global hotkeys. Toliko sam navikao na te dugmice da vise glavni prozor winampa i ne palim, samo playlistu dok je ne popunim i to je to, posle sve ide preko hotkeys-a...

Mislim da cu ostati na petici do neke druge (mnogo) bolje prilike...

ZoNi je napisao(la):
ja sam stavio sada DFX i primecujem da je zvuk malo bolji... nista spektakularno...

K'o sto rece kUdtiHaEX (nikada necu nauciti kako se izgovara! 😀), na iole ozbiljnijem ozvucenju je neupotrebljiv.

voyager je napisao(la):
E, pa kako da ti nemaš te fensi ikonice? Razočarao si me! :d

2.91 nije poslednja, vec 2.95. E, sad na netu kazu da 2.95 nije oficijelna, ali je svakako poslednja iz familije "dvojki". :smoke:

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
uzgred, postoji jos XXX mp3 plejera koji su ODLICNI! (foobar, apollo, Media Player Classic 🙂 )

Mislim da je Quintessential Player rame uz rame sa Winampom, kada smo već kod toga...

uh dobro je.
neki su me smarali sa novim verzijama pa sam pomislio da sam jedan od retkih koji koristi 2.9x 🙂

Nazad
Vrh Dno