XMPlay dolazi prilicno "go" tj bez pluginova i skinova.XMPlay izgleda simpaticno, ali mi je minus sto izgleda ne moze da pusta FLAC (mozda postoji plugin?).
+1preporucijem COWON Jet Audio... program je fenomenalan u svakom smislu pre svega u pustanju audio fajlova, takodje user interface je simpatican, ima u startu par odlicnih skinova,toolbar , i media library... takodje moguce je doterati sve opcije kako korisniku odgovara.
eo link za dl free -> http://www.jetaudio.com/download/
Isto vazi i kod mene,Sve sam probao i opet sam ostao na Winampu,najvise opcija ima,najlepsi je(pogotovo sa winamp 3 skinom,koji je najlepsi skin ikada),najjednostavniji za koriscenje.Ma ja ne napustam Winamp. Koristim ga od verzije 2 i ne bih ga zamenio ni za sta drugo sto se muzike tice. Interfejs mi odgovara, kao i mnogobrojni pluginovi (Lyric i pojacavanje i poboljsavanje zvuka su mi najbitniji). A sve i da postoji to "spijuniranje" sigurno ima nacina da se ne instalira OpenCandy.
Just my 2 cents.
Kojih opcija ima najvise? Onih nepotrebnih? To da, toga ima na pretek.Isto vazi i kod mene,Sve sam probao i opet sam ostao na Winampu,najvise opcija ima,najlepsi je(pogotovo sa winamp 3 skinom,koji je najlepsi skin ikada),najjednostavniji za koriscenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari