Šta je novo?

Winamp je spyware

Ma ja ne napustam Winamp. Koristim ga od verzije 2 i ne bih ga zamenio ni za sta drugo sto se muzike tice. Interfejs mi odgovara, kao i mnogobrojni pluginovi (Lyric i pojacavanje i poboljsavanje zvuka su mi najbitniji). A sve i da postoji to "spijuniranje" sigurno ima nacina da se ne instalira OpenCandy.

Just my 2 cents.

XMPlay izgleda simpaticno, ali mi je minus sto izgleda ne moze da pusta FLAC (mozda postoji plugin?).
XMPlay dolazi prilicno "go" tj bez pluginova i skinova. ;) Kroz pluginove podrzava dosta formata izmedju ostalih i FLAC.
FLAC Plugin
Oficijelni XMPlay sajt, sa skinovima/plaginovima, forum itd.
http://www.un4seen.com/
Poslednji XMPlay build (samo .exe)
http://www.un4seen.com/stuff/xmplay.exe

:wave:

EDIT:
XMPlay podrzava i Winamp input pluginove ukoliko za neki format nema native plugin. Recimo, XMPlay pusta DTS preko Winamp AC3 plugina. :)

Poslednja izmena:
preporucijem COWON Jet Audio... program je fenomenalan u svakom smislu pre svega u pustanju audio fajlova, takodje user interface je simpatican, ima u startu par odlicnih skinova,toolbar , i media library... takodje moguce je doterati sve opcije kako korisniku odgovara.
eo link za dl free -> http://www.jetaudio.com/download/

Winamp mi buguje sa video fajlovima,iako ima podržane ext (zvanično) pola fajlova se čuje samo zvuk tako da moram da koristim za običan mp4 neki drugi player.
Razumem da im je cilj proširenje popularnosti softvera,ali zašto se brukati sa ovako lošim rešenjima multifunkcijskog ?
Ne znam šta je gore,oni Nerovi playeri ili ovo sve upakovano loše u program...
a radio i tv-ma neću ni da pominjem....

Ma ja ne napustam Winamp. Koristim ga od verzije 2 i ne bih ga zamenio ni za sta drugo sto se muzike tice. Interfejs mi odgovara, kao i mnogobrojni pluginovi (Lyric i pojacavanje i poboljsavanje zvuka su mi najbitniji). A sve i da postoji to "spijuniranje" sigurno ima nacina da se ne instalira OpenCandy.

Just my 2 cents.
Isto vazi i kod mene,Sve sam probao i opet sam ostao na Winampu,najvise opcija ima,najlepsi je(pogotovo sa winamp 3 skinom,koji je najlepsi skin ikada),najjednostavniji za koriscenje.
Aimp2 jeste super sto ima detaljniju playlistu i sto ima mogucnost tabova,ali nema mogucnost povezivanja iPoda na njega,sto mi jako znaci a iTunes ni izdrogiran ne bih vise instalirao.Svi oni mozda mogu da se nabudze,ali ce i dalje kaskati za winampom.

Isto vazi i kod mene,Sve sam probao i opet sam ostao na Winampu,najvise opcija ima,najlepsi je(pogotovo sa winamp 3 skinom,koji je najlepsi skin ikada),najjednostavniji za koriscenje.
Kojih opcija ima najvise? Onih nepotrebnih? To da, toga ima na pretek.:D
Winamp 3 skin je blago modernizovan Winamp 2 skin, ne vidim sta je tu posebno.

Ljudi, o ukusima se na raspravlja - bitna je funkcionalnost. I ja sam i dalje ostao na winampu, ali ne zato sto sam ocaran ili tako nesto, vec zato sto sam lenj da isprobavam nesto drugo

Otkada sam probao Aimp vise ne pomisljam na bilo sta drugo iako sam godinama pre toga koristio Winamp
U svega nekih 5-6 mega je spakovan odlican winamp-like player koji u paketu ima i vise nego upotrebljivi tager i konverter, na maticnom sajtu ima i dosta dobrih skinova pride moze da koristi i Winamp pluginove (Enhancer recimo radi odlicno)
Intefejs takodje veoma dobar, odlicna organizacija playlista a sve potpuno besplatno i kudikamo laganije od Winamp bloat-a
Ljudi tesko menjaju ustaljene navike pa uglavnom po defaultu koriste Winamp, treba ponekad malo i prosiriti svoje vidike :eyebrows:

@mladenius: potpisujem :) Meni jedna od bitnih stavki je sto direktno iz plejliste moze direktno da se kopira

Nazad
Vrh Dno